Header Ads


Μελισσανίδης: «Ούτε ευρώ πάνω από 450.000 για τον Σιμόες»

Μελισσανίδης: «Ούτε ευρώ πάνω από 450.000 για τον Σιμόες»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάριζε στους συνεργάτες του πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει επίδειξη πλούτου και οι 450.000 ευρώ είναι το ταβάνι για τον Σιμόες και δεν αλλάζει.
Η ανανέωση του Αντρέ Σιμόες παραμένει στον «αέρα» αλλά η οικονομική πολιτική της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει κι αυτό είναι που τονίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» και ο Βασίλης Βέργης, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ με αφορμή την υπόθεση Σιμόες ξεκαθαρίζει: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 450.000 ευρώ στον Πορτογάλο και ο «Τίγρης» τονίζει πως «από αυτή την πρόταση δεν πρόκειται να ανέβουμε ούτε ευρώ».

«Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι... Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο», επαναλαμβάνει ο Μελισσανίδης.

Αυτό που θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι να υπάρξει επένδυση σε παίκτες με μεταπωλητική αξία, όπως για παράδειγμα ο Γαλανόπουλος: «Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν».

Μάλιστα στον «Τίγρη» φέρεται να αρέσει πολύ το πλάνο του φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίζεται σε παίκτες από την ακαδημία και το «αφεντικό» του Δικεφάλου θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.