Header Ads


Μαραντόνα εναντίον Μέσι: "Πάει 20 φορές τουαλέτα πριν το ματς"

Μαραντόνα εναντίον Μέσι: "Πάει 20 φορές τουαλέτα πριν το ματς"


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνήθιζε να μιλάει με καλά λόγια για τον Λέο Μέσι, ωστόσο στη μεξικανική τηλεόραση θα έλεγε κανείς πως με τις δηλώσεις του προσέβαλε τον σταρ της Μπαρτσελόνα.
Δεν μπορεί να ηγηθεί ο Μέσι της εθνικής Αργεντινής σύμφωνα με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Ντιεγκίτο για κάποιο λόγο που πιθανόν δεν θα μάθουμε ποτέ τα έβαλε με το 10αρι της Μπαρτσελόνα και της "αλμπισελέστε".

Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Μαραντόνα να μιλάει με καλά λόγια για τον Μέσι, αλλά ό,τι πιστεύαμε χάθηκε έπειτα από την τελευταία συνέντευξη του Ντιεγκίτο στην μεξικανική τηλεόραση.

Ο Αργεντινός θρύλος μιλώντας για τα προβλήματα της εθνικής ομάδας καταφέρθηκε κάπως άκομψα για τον Μέσι έως και προσβλητικά θα έλεγε κανείς.

Συγκεκριμένα, ο Ντιεγκίτο είπε ορθά καυτά ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι αδύνατο να ηγηθεί λόγω του άγχους του, μόνο που τα λόγια του ακριβώς ήταν ως εξής: "Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω, αλλά ανώφελο να προσπαθείς να κάνεις ηγέτη έναν άντρα ο οποίος πάει 20 φορές στην τουαλέτα πριν από έναν αγώνα..."

Επίσης, ο Μαραντόνα τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν ήταν προπονητής της Αργεντινής δεν θα καλούσε τον Μέσι στην ομάδα: "Υπάρχει ο Μέσι της Μπαρτσελόνα και ο Μέσι που παίζει στην Αργεντινή. Εγώ δεν θα τον καλούσα, όχι ποτέ, αλλά όχι σίγουρα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να τον αποφορτίσουμε."

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.