Header Ads


Θα «καούμε»: Τα 10 τεράστια ντέρμπι που έχει αυτό το ΣΚ!

Θα «καούμε»: Τα 10 τεράστια ντέρμπι που έχει αυτό το ΣΚ!


Ήρθε η ώρα να κολλήσουμε ανεπανόρθωτα...
Όχι ένα, όχι δύο, αλλά δέκα ολόκληρα ντέρμπι έχει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τα οποία θα «καούμε» στην μπάλα!

10 – Η Παρασκευή, απόψε δηλαδή, συνδυάζεται με ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ με μετάδοση από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου.

9 – Η… μικρά Αγγλία (σ.σ. λέγε με Championship) έχει τους δικούς της, εν Ελλάδι, φίλους. Το Σάββατο στις 19:30 έχει ματσάρα, Μπόλτον – Μπλάκμπερν από το Novasports 4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

8 – Θα φύγει ή όχι ο Ζοσέ; Η απάντηση στο Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ, Σάββατο στις 19:30 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

7 – Το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Γερμανία είναι το Μπάγερν – Γκλάντμπαχ. Μεταδίδεται το Σάββατο στις 19:30 από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

6 – Ντέρμπι… από τα παλιά στο Γκρατς, Στουρμ – Σάλτσμπουργκ για την αυστριακή Bundesliga, το δείχνει το Novasports 5 σε περιγραφή Νίκου Βότση.

5 – Η… χαρά του γκολ είναι φέτος Λάτσιο και Φιορεντίνα, το ματς της Ρώμης δείχνει το Novasports 3 την Κυριακή στις 16:00 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.

4 – Μεγάλο ματς και στην Ολλανδία, την Κυριακή στις 17:45: Αγιαξ εναντίον ΑΖ Αλκμααρ, με μετάδοση από το Novasports 4 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

3 – Και Μπενφίκα – Πόρτο στο… μενού του Σ/Κ. Ο Κώστας Γιαλιτάκης θα σπικάρει το clasico της Πορτογαλίας για το Cosmotr Sport 7 την Κυριακή στις 19:30.

2 – Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Και οι Γάλλοι έχουν ντέρμπι…

1 – Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι… και τα μυαλά στο μίξερ. Η ματσάρα της χρονιάς στο Νησί θα καλυφθεί live την Κυριακή στις 18:30 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

Bonus – Πώς μπορούσε να λείπει δικό ματς ντέρμπι; Την Κυριακή στις 20:30 έχει ΑΕΚ – Ολυμπιακός, στο Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

dailymedia.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.