Header Ads


Κατέρρευσε κερκίδα οπαδών στο Εϊμπάρ – Σεβίλλη (vid)

Κατέρρευσε κερκίδα οπαδών στο Εϊμπάρ – Σεβίλλη (vid)


Από την κατάρρευση ενός κιγκλιδώματος της εξέδρας όπου και βρίσκονταν οι φίλοι της Σεβίλλης στιγματίστηκε η εκτός έδρας νίκη της ομάδας της Ανδαλουσίας το Σάββατο (29/9) κόντρα στην Εϊμπάρ με 3-1.
Η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα το Σάββατο (29/9) από την έδρα της Εϊμπάρ την οποία και κέρδισε με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Primera Division.

Ωστόσο η νίκη αυτή επισκιάστηκε από ένα απρόσμενο περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα στο 59΄ κι ενώ ο Μπανέγα έκανε το 0-2 για τους Ανδαλουσιάνους πήγε στο σημείο όπου και βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας του για να πανηγυρίσει.

Την στιγμή εκείνη υποχώρησε το κιγκλίδωμα με συνέπεια οι περίπου 30 οπαδοί της ομάδας της Σεβίλλης να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι γιατροί του σταδίου για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πρόεδρος της Εϊμπάρ μετέβη στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι φίλοι των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία γίνεται λόγος για δύο τραυματίες, οι οποίοι πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις. Ο ένας εκ των δύο έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος στο χέρι, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση αυτή διεκόπη αρχικά για οκτώ λεπτά και εν συνεχεία συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.