Header Ads


Το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό υποψήφιο για το βραβείο Puskas! (vid)

Το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό υποψήφιο για το βραβείο Puskas! (vid)


Η FIFA ανακοίνωσε τα δέκα γκολ τα οποία είναι υποψήφια για το βραβείο Puskas και ανάμεσα στο ψαλιδάκι του Ρονάλντο με τη Γιουβέντους, στην γκολάρα του Σαλάχ με την Έβερτον και στο «ποίημα» του Μπέιλ με τη Λίβερπουλ βρίσκεται και το γκολ-φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ-φάουλ στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 3-2 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Η FIFA ανακοίνωσε τα δέκα υποψήφια γκολ για το βραβείο Puskas και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει σε εκείνο το ντέρμπι.

Μέσα στα δέκα υποψήφια γκολ βρίσκονται το ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης, το ψαλιδάκι του Γκάρεθ Μπέιλ στον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ, η γκολάρα του Μοχάμεντ Σαλάχ στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον και τα φοβερά γκολ των Κουαρέσμα και Τσερίσεφ στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.