Header Ads


Η ατομική κριτική των διεθνών μας!

Η ατομική κριτική των διεθνών μας!


Με σκόρερ και κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη και την άμυνα να καθαρίζει όποτε χρειάζεται, η Εθνική μας ομάδα πέρασε νικηφόρα από την Εσθονία στην πρεμιέρα του Nations League: Διαβάστε την ατομική κριτική των διεθνών μας.
Διαβάστε αναλυτικά την ατομική κριτική των διεθνών μας στην εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Εσθονίας:

Μπάρκας: Η μοναδική του ουσιαστική παρέμβαση στα δρώμενα του ματς ήταν η πολύ καλή απόκρουση στο 25'. Στη συνέχεια, ακόμη και όταν οι Εσθονοί πίεσαν, ο ρόλος του περιορίστηκε σε κάποιες σχετικά εύκολες εξόδους, ενώ καλά ήταν και τα διωξίματά του.

Τοροσίδης: Έχασε 1-2 μαρκαρίσματα στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά στη συνέχεια ανέβκε, με πολλή δουλειά από τη μέση και μπροστά και ορισμένες εξαιρετικές προσπάθειες και σέντρες. Όπως φυσικά αυτή που ξεκίνησε τη φάση του γκολ.

Παπασταθόπουλος: Βοήθησε -ως συνήθως- και στο γρήγορο τρανζίσιον και την καλή κυκλοφορία της μπάλας της ομάδας, ενώ αμυντικά δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Μανωλάς: Κάποιες λάθος πάσες σε πίεση των Εσθονών δεν μπορούν να χαλάσουν ούτε τη δική του συνολικά πολύ καλή εικόνα. Σταθερός ως συνήθως, με καλά μαρκαρίσματα και πολλές κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες είτε στη δύναμη είτε στην ταχύτητα.

Λυκογιάννης: Από τους τέσσερις της άμυνας ήταν μάλλον αυτός που έκανε το χειρότερο ματς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ήταν αρνητικός. Λίγες φορές βγήκε στην επίθεση αφού οι Εσθονοί επέλεξαν να επιτίθενται κυρίως από την πλευρά του. Είχε και κάποια θέματα στο ένας εναντίον ενός.

Κουρμπέλης: Κλασικό ματς «εξαριού» από τον αρχηγό το Παναθηναϊκού, με πολύ τρέξιμο, πίεση και δυνατές μονομαχίες. Δεν βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν ήταν αυτή η αγωνιστική προτεραιότητά του.

Μπουχαλάκης: Με καλή πίεση στα χαφ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αυτός είχε κάποια προβλήματα στις πάσες μετά από πίεση των Εσθονών. Βγήκε στο 77' εμφανώς κουρασμένος, με την απόδοσή του να πέφτει όσο περνούσε η ώρα.

Φορτούνης: Με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή, με δύο γρήγορες πάσες στο πρώτο πεντάλεπτο να ξεκινούν ισάριθμες καλές επιθέσεις, το γκολ της νίκης με ωραίο πλασέ, ένα φάουλ στο δοκάρι, ένα που έβγαλε δύσκολα ο αντίπαλος γκολκίπερ, δύο ακόμη καλές φάσεις στο τέλος και γενικά πολύ καλό κουμάντο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Πέλκας: Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν αριστερό εξτρέμ, αλλά επί της ουσίας τόσο αυτός όσο και ο Μάνταλος δεν είχαν κλασικό ρόλο πλάγιου επιθετικού. Είχε μια καλή ευκαιρία στο φινάλε του ημιχρόνου αλλά καθυστέρησε, ενώ γενικά δεν φάνηκε πολύ στην επίθεση. Κράτησε σωστά τη θέση του πάντως, βοήθησε πολύ στα μετόπισθεν με καλά τρεξίματα και πίεση και συμμετοχή στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Μάνταλος: Ξεκίνησε το ματς με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 4' δοκίμασε πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά λίγα από αυτά του βγήκαν. Όχι ιδιαίτερα καλή εμφάνιση συνολικά.

Μήτρογλου: Παρότι βγήκε στο 50' λόγω τραυματισμού, η συμμετοχή του στην επίθεση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικής. Έδωσε μια πάσα μισό γκολ στον Μάνταλο στο 4' που δεν μεταφράστηκε σε γκολ, όμως η άψογη κεφαλιά του λίγο μετά, έγραψε την ασίστ για το 0-1 του Φορτούνη. Με πολλές και καλές κινήσεις χωρίς τη μπάλα στο ίδιο διάστημα.

Οι αλλαγές:

Μπακασέτας: Μπήκε στο ματς αντί του Μήτρογλου για να παίξει σαν σέντερ φορ και όπως αποδείχθηκε ο ρόλος αυτός δεν του ταιριάζει. Λίγα πράγματα κατάφερε επί της ουσίας.

Τζιόλης: Για περίπου ένα τέταρτο στο φινάλε του αγώνα αγωνίστηκε αντί Μπουχαλάκη και πρόλαβε να βγάλει μια καλή πάσα στον Φορτούνη στην ευκαιρία του 81'. Βοήθησε και αυτός στα μαρκαρίσματα.

Κουλούρης: Αγωνίστηκε ελάχιστα αντί του Πέλκα και δεν μπορεί να κριθεί.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.