Header Ads


Αυτό θέλει η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη!

Αυτό θέλει η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη!


Δεν πρέπει να ενδιαφέρει την ΑΕΚ το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Κι όμως την συμφέρει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα!
Προφανώς και ο υπότιτλος του άρθρου δεν μπορεί να… βρει εφαρμογή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προφανώς και είναι ουτοπικός. Το ερώτημα ρητορικό. Προφανώς και στην ΑΕΚ θα «καρφωθούν» απόψε στους δέκτες τους για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν θέλει νίκη του ΠΑΟΚ επουδενί. Όχι ότι έχει συμπάθειες προς το λιμάνι του Πειραιά. Κάθε άλλο. Άλλωστε οι συμπάθειες πλέον είναι… μεταξύ των δύο αποψινών μονομάχων και θα φάνε τα… μουστάκια τους οι «νέοι σύμμαχοι» κατά της ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Αν κερδίσει απόψε ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει το απόλυτο, θα είναι μόνος πρώτος και θα έχει «σβήσει» το -2. Παράλληλα, θα έχει τελειώσει με τα ντέρμπι και θα παίξει όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι να… ξαναβρεί ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Και σε αυτά τα «υπόλοιπα» μπορεί να βρίσκει νίκες με τον έναν (πχ Αστέρα Τρίπολης εντός) ή τον άλλο τρόπο (πχ ΟΦΗ εκτός). Και σε ένα πρωτάθλημα που δύσκολα θα χαθούν βαθμοί όπως πέρυσι, δεν είναι καλό μαντάτο να πάει ο ΠΑΟΚ με απόλυτο νικών στον α’ γύρο. Και λέω για τον ΠΑΟΚ, διότι η ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και δύσκολα να χάσει με την σημερινή εικόνα και των δύο ομάδων.

Οπότε πρώτο «θέλω» της ΑΕΚ είναι να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ απόψε για να μην ξεφύγει. Αυτό. Μία ισοπαλία θα ήταν ιδανική, ενώ ο άσος φέρνει τον ΟΣΦΠ στο +3, οπότε αν χάσει και από την ΑΕΚ θα πάνε στην ισοβαθμία μετά και τον ΠΑΟΚ κοντά. Οπότε μάθαμε ξεκάθαρα τι θέλει η ΑΕΚ απόψε. Καθαρά… μπακαλίστικα, βαθμολογικά.

Διότι η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει στην Ελλάδα να κάνει αυτό που έκανε και στην Κρήτη. Να κερδίζει… αέρα, ακόμη και όταν λείπουν τόσοι και τέτοιοι παίκτες. Αν το κάνει θα έχει την τύχη στα χέρια της.

Μέχρι τότε έχει το ματς-γιορτή με την Μπενφίκα. Γιορτή για τον κόσμο της ΑΕΚ και την ΠΑΕ. Ο Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μια σημαντική υποχρέωση. Να δείξουν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και… όπου πάει. Αυτό.

ΥΓ. Με αγωνία θα δω την αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ αν ευνοηθεί μία ομάδα σε μια φάση που ίσως κρίνει την τύχη του ματς. Θα δούμε την… πολεμική που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια με βαριές εκφράσεις για «κλόουν» και «εγκληματικές» ή θα πάμε σε light καταστάσεις; Ωραία βραδιά απόψε…

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.