Header Ads


Σοκ και αγωνία με Ξανθόπουλο στην ΑΕΚ!

Σοκ και αγωνία με Ξανθόπουλο στην ΑΕΚ!


Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στο πρόσωπο, έσπασε την μύτη του και πολλοί φοβήθηκαν τα χειρότερα!
Σε δεύτερη και τρίτη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα και η απόδοση της ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι με τον Χολαργό εξαιτίας ενός αρκετά σοβαρού τραυματισμού του Βασίλη Ξανθόπουλου. Συγκεκριμένα στη μέση περίπου του τελευταίαου δεκαλέπτου κι ενώ η ΑΕΚ που έπαιζε πολύ ώρα με τους τρεις μικρούς στην πεντάδα προηγούνταν με πάνω από 20 πόντους διαφορά έγινε το κακό.

Ο Ξανθόπουλος που δεν καταλαβαίνει από φιλικά, επίσημα και… διαφορές έκανε μια παράτολμη ενέργεια για να κλέψει την μπάλα και η ζημιά έγινε. Το κεφάλι του χτύπησε με το γόνατο του αντιπάλου και ο παίκτης έπεσε κάτω σφαδάζοντας ενώ το αίμα άρχισε να τρέχει ποτάμι!! Η εικόνα και οι φωνές του Βασίλη προκάλεσαν σοκ σε όλους στο ΟΑΚΑ αφού πολλοί φοβήθηκαν τα χειρότερα.

Τελικά είναι δεδομένο πως έχει σπάσει η μύτη του και τα υπόλοιπα θα ξεκαθαρίσουν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε συνοδεία του ιατρικού τιμ. Οπως ήταν φυσικό μετά από τα όσα έγιναν όλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και είναι χαρακτηριστικόότι η ΑΕΚ μέχρι το τέλος έβαλε ένα καλάθι και δέχτηκε τόσα ώστε τελικά να πάρει το ματς με πολύ μικρή διαφορά.

Το μυαλό όλων ήταν στον Βασίλη. Μέχρι τότε ο Μπάνκι έβλεπε με ικανοποίηση την ομάδα να αποδίδει πολύ καλά και μάλιστα παίζοντας πολύ ώρα με τους Μωραϊτι, Ρογκαβόπουλο και Τσαλμπούρη.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.