Header Ads


Unlabelled «Πλήρωσε τις γκάφες της, καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο...Λαμπρόπουλος!»

«Πλήρωσε τις γκάφες της, καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο...Λαμπρόπουλος!»


«Ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα τέτοια λάθη...», δημοσιογράφος της ΑΕΚ δε μασάει τα λόγια του μετά την ήττα της ΑΕΚ στη Τούμπα με 2-0!
Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση, αλλά η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς, για το πρωτάθλημα, αυτό μου έδειξε. Η Ένωση είχε δύο πρόσωπα. Ένα πριν και ένα αλλο μετά το 30'.

Μπήκε καλά, απείλησε με Μάνταλο, είχε δοκάρι με Λιβάγια στο 20', αλλά πλήρωσε τις γκάφες της στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα. Ο Λαμπρόπουλος στο 29' έκανε ένα λάθος που δεν νομίζω να το έχει κάνει ποτέ στη ζωή του, ούτε όταν έπαιζε σε 5Χ5 με τα φιλαράκια του. Το λάθος του ήταν φοβερή ασίστ για τον Πρίγιοβιτς.

Χαριτολογώντας θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Γιατί μέχρι και εκείνο σημείο το ματς έμοιαζε μοιρασμένο, με την Ένωση να έχει την καλύτερη στιγμή στον αγώνα, αυτή του Κροάτη. Από το 1-0 και ύστερα το γήπεδο έγειρε.

Η ατμόσφαιρα της Τούμπας, την οποία και έζησε το sportdog έδωσε μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους και έκοψε τα πόδια στους φιλοξενούμενους. Έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όλα τους πήγαιναν στραβά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κουρασμένο τον Σιμόες, ο οποίος έκανε και αυτός πολλά λάθη, παρότι κανείς Ενωσίτης δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα και την προσφορά του.

Λάθη έκανε ο Γαλανόπουλος. Τι αφήνεις ρε Κωστάρα τον Μάτος να σεντράρει και να... ταΐσει τον Πρίγιοβιτς; Δεν τον ήξερες; Τον μαρκάρεις με τα μάτια; Αυτό σε Γ' τοπικό είναι κρέμασμα του δελτίου. Απλά πράγματα. Ο δε Σέρβος; Ολομόναχος, αμαρκάριστος λες και έπαιζε περιπτεράκι σε σχολικό πρωτάθλημα. Τα στόπερ αλλού για αλλού, αριστερό μπακ στη φάση εξαφανισμένο (να το πούμε και αυτό) και μετά απορεί κανείς, τί έφτιαξε.

Όλα έφταιξαν. Καταρχάς η ομάδα δεν είχε ψυχολογία. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο χωρίς τσαμπουκά. Είδα την πιο σοφτ ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων.

Η κούραση σίγουρα μετράει, αλλά και η απουσία λύσεων από τον πάγκο επίσης, κάτι για το οποίο δεν φταίει ο προπονητής, αλλά η διοίκηση που άφησε την ομάδα αθωράκιστη, χωρίς εξτρέμ και έναν ποιοτικό χαφ... Ο Άλεφ τέθηκε εκτός μάχης, που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις συνθήκες τέτοιου παιχνιδιού και ο Μαρίνος αναγκαστικά χρησιμοποιεί τον Τσόσιτς που το παιδί ξέρει μπάλα, αλλά δεν έχει παίξει και τόσα ματς τη θέση.

Η ΑΕΚ κοντολογίς έδωσε πολλά δικαιώματα. Και φούντωσε παραπάνω τις φωνές αμφισβήτησης στη βόρεια Ελλάδα. Έδειξε ανίκανη να βουλώσει στόματα...

Εννοείται πως άξιζε το περσινό πρωτάθλημα. Η ήττα όμως χαλά το πρεστίζ, όπως και την ψυχολογία των οπαδών που ήθελαν το διπλό, γιατί γουστάρουν μεγάλες νίκες και απεχθάνονται να τους αποκαλούν με σιχαμένους χαρακτηρισμούς, όπως «χάρτινοι» και «κλέφτες», κάτι που ακούσαμε πάμπολλες φορές στη συμπρωτεύουσα. Πιστέψτε με δεν είναι ωραίο να το ακούς, ιδιαίτερα αν οι πεποιθήσεις σου είναι κιτρινόμαυρες.

*sportdog.gr, Χρήστος Κωνσταντινίδης
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.