Header Ads


Τρομερό αυτό που έκανε ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ - Έτσι κέρδισε τα αποδυτήρια, τον αποθεώνουν οι παίκτες

Τρομερό αυτό που έκανε ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ - Έτσι κέρδισε τα αποδυτήρια, τον αποθεώνουν οι παίκτες


Φοβερό κόλπο από τον Μαρίνο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει χρησιμοποιήσει 18 παίκτες σε έξι επίσημα ματς – «Ζεσταίνονται» 3 για 11αδα.

Τέσσερα ματς για τα προκριματικά του Champions League και ακόμη δύο για την Super League. Η μέχρι στιγμής «περπατησιά» της ΑΕΚ στην σεζόν (μέχρι την πρώτη διακοπή), κρίνεται άκρως… ενθαρρυντική.

Μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ είναι στους ομίλους του Champions League, μόνη εκπρόσωπος της χώρας στη διοργάνωση και με… κάβα 20+ εκατ.ευρώ στο ταμείο της. Παράλληλα, στο πρωτάθλημα μπήκε ως Πρωταθλήτρια και ως… τέτοια ξεκίνησε. Δύο στα δύο με διπλό «χρυσάφι» στην Τρίπολη. Μια νίκη που δύσκολα θα πάρουν και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μέσα στην Αρκαδία και δεν την πήρε κανείς από τους «μεγάλους» πέρυσι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέχρι σήμερα αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα στη διαχείριση των αγώνων-φωτιά του Αυγούστου. Ποδοσφαιριστές έμεναν εκτός στην προθέρμανση, άλλοι παραμονή των αγώνων και οι τιμωρίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Λόπες και Λιβάγια έχουν ήδη πάρει κόκκινη κάρτα (!), ενώ ο Οικονόμου έλειψε σε ματς πρωταθλήματος «κουβαλώντας» τιμωρία από την καριέρα του στην Ιταλία.

Μέχρι την πρώτη διακοπή που έχουμε τώρα ο προπονητής της ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει 18 παίκτες. Επί της ουσίας 16, που έχουν σημαίνοντα ρόλο στο πλάνο του.

Προσπαθεί να… μοιράσει την τράπουλα, να καλύψει κενά και ανορθογραφίες με όποιο τρόπο μπορεί. Αλλά τον κορμό δεν τον… πειράζει. Και δεν δικαιώνεται. Και πώς να τον πειράξει, αν το καλοσκεφτεί κάποιος. Είναι ο κορμός της Πρωταθλήτριας (χωρίς Αραούχο-Χριστοδουλόπουλο-Βράνιες-Κονέ), ο κορμός της ομάδας που την έστειλε στους ομίλους του Champions League.

Ο Μπάρκας με τον Λαμπρόπουλο δεν έχουν χάσει… δευτερόλεπτο φέτος. Μπακάκης και Λιβάγια ακολουθούν με 6Χ6 βασικοί, ενώ οι Μάνταλος, Χουλτ, Σιμόες, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε και Λόπες έχουν μετρήσει 5Χ6 συμμετοχές. Ο Αλεφ έχει παίξει σε όλα τα ματς, αλλά στα περισσότερα ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, Γκάλο και Τσόσιτς υπολογίζονται ως λύσεις έχουν παίξει σε αρκετά ματς (3 και 4 αντίστοιχα) και βοηθούν τον Ουζουνίδη μεσοαμυντικά να έχει πληρότητα. Ελάχιστα λεπτά έχουν αγωνιστεί οι Γιακουμάκης και Αλμπάνης που βρίσκονται πιο πίσω.

Στους 18 που έχουν φορέσει ήδη φέτος τα «κιτρινόμαυρα» σε επίσημα ματς, συνυπολογίστε ότι παίκτες που υπολογίζονται ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί. Και αναφερόμαστε σε παίκτες… 11αδας.

Όπως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στα στόπερ, ο Λούκας Μπογέ με τον Γιάννη Γιαννιώτα στα άκρα της επίθεσης, ενώ δεν έχει παίξει και ο Ερικ Μοράν που πλέον ενεργοποιείται ξανά και καλείται να «ξυπνήσει». Επίσης, χωρίς… δράση στα πόδια τους είναι οι Αϊντάρεβιτς, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γιαννούτσος, Σβάρνας, Γιούσης, Μπότος και Μπάμπης.

Ο χρόνος συμμετοχής μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ:

1. Βασίλης Μπάρκας: 6 ματς 540 λεπτά

2. Βασίλης Λαμπρόπουλος: 6 ματς 540 λεπτά

3. Μιχάλης Μπακάκης: 6 ματς 515 λεπτά

4. Μάρκο Λιβάγια: 6 ματς 491 λεπτά (2 γκολ)

5. Νίκλας Χουλτ: 5 ματς 450 λεπτά

6. Μάριος Οικονόμου: 5 ματς 450 λεπτά

7. Αντρέ Σιμόες: 5 ματς 450 λεπτά

8. Κώστας Γαλανόπουλος: 5 ματς 393 λεπτά

9. Τάσος Μπακασέτας: 5 ματς 389 λεπτά (1 γκολ)

10. Βίκτωρ Κλωναρίδης: 5 ματς 314 λεπτά (2 γκολ)

11. Πέτρος Μάνταλος: 5 ματς 306 λεπτά (2 γκολ)

12. Ελντερ Λόπες: 5 ματς 293 λεπτά

13. Αλεφ: 6 ματς 241 λεπτά

14. Εζεκίελ Πόνσε: 5 ματς 178 λεπτά (1 γκολ)

15. Ροντρίγκο Γκάλο: 3 ματς 165 λεπτά (1 γκολ)

16. Ούρος Τσόσιτς: 4 γκολ 115 λεπτά

17. Γιώργος Γιακουμάκης: 1 ματς 22 λεπτά

18. Χρήστος Αλμπάνης: 1 ματς 8 λεπτά

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.