Header Ads


Έτσι ευλόγησε ο δέσποτας τους ΑΕΚτζήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι ευλόγησε ο δέσποτας τους ΑΕΚτζήδες (ΒΙΝΤΕΟ)


Τώρα θα είναι έτοιμοι για Champions League.
Λίγη ώρα πριν από την κλήρωση για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League στα Σπάτα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος άγγιξε τους ποδοσφαιριστές με τη σύντομη ομιλία του την οποία κατέγραψε η κάμερα του AEK TV.

«Εύχομαι να διατρέξετε τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ίδια επιτυχία αλλά και με υψηλούς στόχους. Και βεβαίως με τιμιότητα, γιατί αυτό χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της» είπε ανάμεσα στ’ άλλα ο Σεβασμιότατος Γαβριήλ.

Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Γιαννιώτας και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν όλοι μαζί στα Σπάτα την πρώτη κλήρωση της ομάδας στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, κάνοντας τα δικά τους σχόλια και προσπαθώντας να προβλέψουν τον «κιτρινόμαυρο» όμιλο.

Και όλα αυτά με την κάμερα της UEFA να είναι εκεί ετοιμάζοντας αφιέρωμα για το θαύμα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και την επιστροφή της στην ελίτ της Ευρώπης μέσα από μία καταπληκτική ποδοσφαιρική διαδρομή.

Ένα διαφορετικό απόγευμα στα Σπάτα την περασμένη Πέμπτη, το οποίο κατέγραψε η κάμερα του AEK TV.





sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.