Header Ads


«Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Σιμόες!»

«Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Σιμόες!»


Τα οικονομικά «θέλω» του Αντρέ Σιμόες και τι σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ
Ο Αντρέ Σιμόες συνιστά τα τελευταία χρόνια την κολόνα της ΑΕΚ στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Αποτελεί έναν παίκτη που εκτός από τις αρετές που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής, έχει συνδέσει το όνομα του και με τις πιο ένδοξες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της Ένωσης. Γεγονός είναι λοιπόν, να επιθυμεί να εξαργυρώσει την πολύ καλή του παρουσία με τα «κιτρινόμαυρα»…

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού μέσου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και παίκτη έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Ο Σιμόες αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 για 3 χρόνια μαζί με τα μπόνους. Ένα συμβόλαιο, που σύμφωνα με τον ίδιο, αντανακλά στην πραγματική του επιρροή στην ομάδα αλλά και σε όσα προσφέρει. Άλλωστε, αυτό αναμένεται να είναι και το τελευταίο καλό συμβόλαιο του ενός εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας.

Ο Σιμόες είναι 29 χρονών, οπότε, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο τέλος της συμφωνίας που έχει ζητήσει, θα είναι 32 ετών. Γι΄αυτό λοιπόν αξιώνει και τόσα χρήματα. Ο Δικέφαλος δείχνει διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Πορτογάλου, οι οποίες δεν υπερβαίνουν τα οικονομικά στάνταρ που έχει θέσει η Ένωση, ενώ παράλληλα δε θα προκαλέσει και τριβές στα αποδυτήρια λόγω των μεγάλων διαφορών στα συμβόλαιο. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα είναι άμεσες, με πιθανότερο σενάριο την παραμονή του Σιμόες στην ΑΕΚ.

*fws.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.