Header Ads


Τσιντώτας: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Τσιντώτας: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»


Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ είναι ανώτερη από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να τον κερδίσει στην Τούμπα και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Παναγιώτης Τσιντώτας μιλώντας στην «Ώρα».


Μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα»  και τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι σε θέση να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, καθώς είναι καλύτερη ομάδα!

Αναλυτικά όσα μεταξύ άλλων σχολίασε ο Τσιντώτας:

Για την συμμετοχή στο Champions League: «Η αλήθεια είναι πως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το Champions League. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε το κάθε παιχνίδι, να το κοιτάξουμε ξεχωριστά και όχι να κάνουμε σχέδια, όπως η πρόκριση. Θεωρώ, πως αν κοιτάξουμε, όπως και πέρυσι, παιχνίδι - παιχνίδι, πιστεύω θα έχουμε μία καλή κατάληξη».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος και αν μπορούν το back to back: «Εννοείται! Φυσικά! Έχουμε την δυνατότητα, τη θέληση και δουλεύουμε όλοι μαζί, ως ομάδα πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την πιθανή ύπαρξη βεντέτας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, η δουλειά μας είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν υπάρχει λόγος ούτε να μιλάμε εξωαγωνιστικά. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, στην Θεσσαλονίκη».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πολύ όλο αυτό το διάστημα που είναι κοντά μας. Θεωρώ πως η παρουσία του είναι καταλύτική, ώστε να καταφέρουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Τον ευχαριστούμε πολύ και θέλουμε να είναι και στην συνέχεια κοντά μας, δίπλα μας».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.