Header Ads


Ουζουνίδης: «Για να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρουμε»

Ουζουνίδης: «Για να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρουμε»


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άγιαξ στάθηκε στο στυλ του παιχνιδιού των Ολλανδών που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ τις δικές της ευκαιρίες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ενδεχόμενες αλλαγές στα πλάνα του αλλά και στις μνήμες που του «ξυπνά» ο αυριανός αντίπαλος της ΑΕΚ από την ποδοσφαιρική του καριέρα όταν τον αντιμετώπισε με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από θέμα επιλογών: «Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό».

Για τις μνήμες από τον αγώνα του 1996 φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».

Μάνταλος: "Είναι δικαίωση"

"Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μία δικαίωση για την ομάδα".

Για το αν η ΑΕΚ κυνηγά ένα ή δύο αποτελέσματα: «Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.