Header Ads


Δε μπαίνει χειρουργείο ο Μπογέ!

Δε μπαίνει χειρουργείο ο Μπογέ!


Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αποφάσισε πως δεν είναι απαραίτητη η επέμβαση και ο Αργεντινός παικταράς μετράει αντιστροφα γαι να επανέλθει!
Ευχάριστα νέα για τον Λούκας Μπογέ που αποφεύγει την επέμβαση και με την αισθητή βελτίωση της κατάστασης που έχει δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα, μετρά αντίστροφα για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς!

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ, ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ανέδειξαν αισθητή βελτίωση της κατάστασής του, ενώ ιδανικά λειτούργησε και η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα έχει αξία να αναφέρουμε πως η μαγνητική ήταν σημείο-κλειδί στο να παρθεί αυτή η απόφαση από το ιατρικό τιμ, αφού τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα ακόμα κι απ’ αυτά που έλεγαν οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ! Έτσι επικράτησε η άποψη, επειδή ήταν η πρώτη φορά που συνέβη και ο παίκτης δεν είχε χρόνιο πρόβλημα, να μην γίνει η επέμβαση, από την στιγμή που και η θεραπεία και το ατομικό του πρόγραμμα πήγαν κατ’ ευχήν.

Ο παίκτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες και με στόχο να τεθεί στα πλάνα του Ουζουνίδη όταν έλθει στο 100% από άποψης ρυθμούς και ετοιμότητας.

***Τόσο ο Λούκας Μπογέ όσο και ο Χρήστος Αλμπάνης, ακολούθησαν σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα στα Σπάτα.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.