Header Ads


Ξέσπασμα Βαρούχα για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Ό,τι χειρότερο!» - «Να δω τι θα λέμε μετά...»

Ξέσπασμα Βαρούχα για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Ό,τι χειρότερο!» - «Να δω τι θα λέμε μετά...»


Τι θα συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αν στο προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, δεν έχει καλή παρουσία ούτε ο ξένος διαιτητής που θα το διευθύνει, δηλαδή ο Φινλανδός, αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας!
Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε ακόμα ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία των Ελλήνων διαιτητών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς τα λάθη που έχουν γίνει είναι μαζεμένα. Και σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπουν να φωνάξει η ελληνική διαιτησία το παράπονό της για την έλευση ξένου ρέφερι στο ντέρμπι.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Καμπ Νου, στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα εναντίον της Αϊντχόφεν, αλλά και στο γεγονός ότι χρειάζεται υπομονή με τους νέους διαιτητές που βρέθηκαν φέτος στους πίνακες.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των Ελλήνων διαιτητών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα επιστήσω την προσοχή σε όσους έκαναν λάθη, να τα διορθώσουν άμεσα. Το βασικότερο, όμως, είναι να υπάρχει υπομονή για όσους μπήκαν φέτος στους πίνακες. Και οι διαιτητές είναι σαν τους ποδοσφαιριστές: Όταν έρχεται καινούργιος παίκτης σε κάποια ομάδα, χρειάζεται υπομονή μέχρι να βρει τον ρυθμό και τα πατήματά του. Έτσι συμβαίνει και με τους νέους διαιτητές», ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Βαρούχα, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα εναντίον της Αϊντχόφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν πολύ καλός, ευρύτερα είναι πολύ καλός διαιτητής. Σε παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου έδειξε ότι είναι πολύ καλός. Η διαιτησία του ήταν πολύ καλή, η ομάδα του ήταν πολύ καλή, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο Σιδηρόπουλος, άλλωστε, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές και ήταν σίγουρο ότι δεν θα είχε πρόβλημα».

«Ό,τι χειρότερο...»

Από την κουβέντα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο ορισμός ξένου διαιτητή στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

«Δώσαμε δικαιώματα ως Έλληνες διαιτητές, ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Είναι ο,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην οικογένεια της ελληνικής διαιτησίας βέβαια. Τώρα τελευταία έγιναν μαζεμένα κάποια χοντρά λάθη, που σου κόβουν το δικαίωμα να πεις το παράπονό σου για τον ξένο διαιτητή και να το φωνάξεις. Μακάρι ο ξένος να πάει καλά, για να συνεχιστεί καλά το πρωτάθλημα. Γιατί αν δεν πάει καλά και ο ξένος διαιτητής, τι θα λέμε μετά; Πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα;», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου διαιτητή.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.