Header Ads


Στα αζήτητα του Ρέντη ο Ταχτσίδης

Στα αζήτητα του Ρέντη ο Ταχτσίδης


Καθημερινά οι «κομμένοι» έκαναν προπονήσεις στο Ρέντη με τον Βασίλη Βούζα έως τη στιγμή που έβρισκαν ομάδα. 
Ο μόνος που δεν κατάφερε να βρει ομάδα, άρα έμεινε στον… άσο, είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Όπως αναφέρει η  Sportime, ο Ταχτσίδης προτού κλείσει τα 28 χρόνια ζωής ο διεθνής Ελληνας κεντρικός χαφ πλέον λογίζεται ως… βετεράνος! Εχοντας ήδη αλλάξει πάνω από 10 ομάδες, με την ιταλική αγορά, εκεί που έκανε όνομα, να έχει κλείσει από τις 18 Αυγούστου και με συμβόλαιο που αγγίζει τις 600.000 ευρώ καθαρά, ο Ταχτσίδης είναι πλέον αγκάθι.

Οχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να «επενδύσει» πάνω του μετά από μία εντελώς παθητική χρονιά (και δίχως προετοιμασία) με τον Ολυμπιακό.

Προτάθηκε στην Χετάφε, αλλά το όνομά του έμεινε «κλειδωμένο» στο συρτάρι. Στην Ιταλία, ακούστηκε τόσο για την Σασουόλο, όσο και για την Κιέβο, αλλά εις μάτην. Ούτε πρόταση δανεισμού δεν ήρθε στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Η Μπορντό που γράφτηκε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα οικονομικά θέλω του Ταχτσίδη ήταν περισσότερο αποκύημα της φαντασίας, παρά πραγματικότητα. Εχοντας χάσει και το τρένο στις κλήσεις της εθνικής Ελλάδας, ο Ταχτσίδης είναι υποχρεωμένος να πάρει μεγάλο ρίσκο: είτε να καθίσει για άλλους έξι μήνες ανενεργός πάνω στο συμβόλαιό του (με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξία του στο market), είτε να βρει μία λύση με τον Ολυμπιακό έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2020 αναζητώντας μία ποδοσφαιρική επιλογή στις αγορές που παραμένουν ανοιχτές.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.