Header Ads


Πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη - «Έφυγε» ο πατέρας του

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη - «Έφυγε» ο πατέρας του


Βαρύ πένθος για το Ντέμη Νικολαΐδη και την Δέσποινα Βανδή, αφού ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρός της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο. 
Ο Γιώργος Νικολαΐδης, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν εδώ και μέρες.

Ο πατέρας του Ντέμη Νικολαΐδη αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο γιος του, που ήρθε από την Αθήνα. Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η νύφη του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, που είναι το χωριό της οικογένειας Νικολαίδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη. Ο ίδιος επέστρεψε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη και βρισκόταν δίπλα στον πατέρα του στις τελευταίες του στιγμές.

Πηγή: Evros-news.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.