Header Ads


Unlabelled «Έτσι το γυρίζει ο Μελισσανίδης - Τρομερή απόφαση μετά τον ΠΑΟΚ!»

«Έτσι το γυρίζει ο Μελισσανίδης - Τρομερή απόφαση μετά τον ΠΑΟΚ!»


Πώς γυρίζει το χαρτί το αφεντικό, ηχηρά μηνύματα σε όλους.  
Πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αποτελεί η πωρωτική ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη χθες στα Σπάτα, με αφορμή την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Ο τεχνικός της Ένωσης φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών του, λέγοντάς τους, μεταξύ άλλων, πως με την εμφάνισή τους στην Τούμπα απέδειξαν πως αυτοί θα γίνουν πρωταθλητές και τη φετινή σεζόν, ενώ τους ζήτησε να μπουν… θυμωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Το φοβερό, πάντως, είναι το πώς διέρρευσε σχεδόν αυτολεξεί όλη η ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη στα αποδυτήρια της ομάδας. Από την άποψη ότι όσο ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Έλληνας τεχνικός, ποτέ δεν είχε γραφτεί στον Τύπο, τόσο αναλυτικά τουλάχιστον, κάποια ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Ήταν κάτι, άλλωστε, που το επιθυμούσε και ο ίδιος, ενώ παρόλο το γεγονός πως πέρυσι η κατάσταση στο εσωτερικό του Τριφυλλιού δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ποτέ δεν είχαν διαρρεύσει με αυτόν τρόπο τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη στις εφημερίδες.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα δεδομένα στην ΑΕΚ είναι διαφορετικά και προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομιλία έγινε μετά από ένα «βαρύ» αποτέλεσμα που προκάλεσε αρκετούς κλυδωνισμούς στο σύλλογο.

Προφανώς, δηλαδή, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν, με όλους τους τρόπους, να γυρίσουν το κλίμα και να στείλουν μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης προς πάσα κατεύθυνση. Και το πέτυχαν με την παραπάνω επιτυχημένη επικοινωνιακη κίνηση.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.