Header Ads


Μπάρκας: «Μπορούμε τη ζημιά στον Άγιαξ»

Μπάρκας: «Μπορούμε τη ζημιά στον Άγιαξ»


Για το Άμστερνταμ αναχωρεί η ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης (18/9), με τον Βασίλη Μπάρκα να τονίζει ότι η ομάδα του είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ.
Με όνειρα και φιλοδοξίες πετάει η ΑΕΚ για την Ολλανδία εκεί όπου θα κληθεί την Τετάρτη να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για την 1η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης δήλωσε: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ό,τι βγει. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με τα προηγούμενα παιχνίδια, είμαστε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είπα και πριν πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ικανοί να κάνουμε τη ζημιά εκεί μέσα και για αυτό ακριβώς πηγαίνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την Ολλανδία. Πρόκειται για τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Γκίνη, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνα, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Γιούση, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλο, Γιαννιώτας, Κλωναρίδη, Πόνσε, Γιακουμάκη.

Εκτός οι τραυματίες Λούκας Μπογιέ, Χρήστος Αλμπάνης, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που δεν υπολογίζεται και οι τιμωρημένοι Έλντερ Λόπες και Μάρκο Λιβάγια.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.