Header Ads


Χωρίς Σαντ Ρος και Καββαδά κόντρα στον Χολαργό η ΑΕΚ!

Χωρίς Σαντ Ρος και Καββαδά κόντρα στον Χολαργό η ΑΕΚ!


Το φιλικό με τον Χολαργό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ (29/09, 18:00), με τον Λούκα Μπάνκι να μην υπολογίζει στην παρουσία των Χάουαρντ Σαντ Ρος και Βασίλη Καββαδά, λόγω τραυματισμών.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Ένωση έχει ήδη δείξει τα πρώτα δείγματα της νέας φιλοσοφίας της, τόσο στα φιλικά της Κύπρου, όσο και στις αναμετρήσεις της Πόλης, κόντρα σε Μπάνβιτ και Μπεσίκτας.

Το πρόσημο είναι θετικό μεν, όμως ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του δεν μένουν στα φιλικά. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν πως πέραν της εξαγωγής συμπερασμάτων δεν βοηθούν σε τίποτε άλλο, λίγο πριν και από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, κόντρα στον Χολαργό (29/09, 18:00), ωστόσο και πάλι το απουσιολόγιο δεν θα είναι λευκό. Κι αυτό γιατί οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Βασίλης Καββαδάς δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι αυτό, λόγω των τραυματισμών τους.

Οι δύο παίκτες συνεχίζουν την θεραπευτική αγωγή τους, με στόχο να είναι έτοιμοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Στην περίπτωση του Σαντ Ρος από την πρώτη στιγμή δεν υπήρξε ανησυχία, ενώ όσον αφορά τον Καββαδά, ο Έλληνας σέντερ παρουσιάζει βελτίωση, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομα΄δα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις δύο περιπτώσεις, ώστε ο Μπάνκι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.