Header Ads


Unlabelled «Απίθανο αυτό που έκανε ο Ουζουνίδης με Έλληνα άσο της ΑΕΚ!»

«Απίθανο αυτό που έκανε ο Ουζουνίδης με Έλληνα άσο της ΑΕΚ!»


Από τα αζήτητα σε μία μεγάλη πώληση.
Τον «απογείωσε» ψυχολογικά, του βρήκε ρόλο, του έβαλε το χαμόγελο στα χείλη και τις τούμπες... ξανά στο ρεπερτόριο.

«Δεν είναι καλό στα δύσκολα, να τρέχεις μακριά», αυτή ήταν η ατάκα του Βίκτωρα Κλωναρίδη όταν έπρεπε να διαχειριστεί τα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια ξανά Πρωταθλήτρια σε ένα ξέφρενο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ίδιος μετά τα πανηγύρια να πρέπει να δει τι θα κάνει με την καριέρα του. Ο Μανόλο Χιμένεθ εν τέλει έφυγε και το σύμπαν συνωμότησε υπέρ του «Κλώνα».

Ήρθε στην θέση του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο προπονητής που ήξερε καλά πως να τον… ξεκλειδώνει. Αυτό είχε φανεί στα 20 παιχνίδια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό με τον Ουζουνίδη στον πάγκο. Έξι τέρματα, δύο ασίστ, πολλές βοήθειες στην επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟ (κοντά στον Μπεργκ) σε ένα πολύ καλό διάστημα για την ομάδα και τον ίδιο.

Ενα χρόνο μετά συνεργάστηκαν ξανά Ουζουνίδης και Κλωναρίδης. Στην ΑΕΚ. Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Ουζουνίδης είναι ο μόνος που θα μπορούσε να… αναστήσει ξανά τον Κλωναρίδη ο οποίος ένα χρόνο επί Χιμένεθ ήταν ουσιαστικά ανενεργός, πετώντας όποια ευκαιρία και να είχε στα πόδια του (24 ματς, 1.202 λεπτά, 1 γκολ και 2 ασίστ).

Ο Ουζουνίδης, μετρ της ψυχολογίας, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προς όφελος του, προς όφελος της ΑΕΚ. Πρώτο ματς της φετινής σεζόν και ο Κλωναρίδης έβαλε γκολ… χρυσάφι στην Σκωτία. Ένα γκολ που μέτρησε πολύ στην πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Σκόραρε και στη Βουδαπέστη απέναντι στη Βίντι, στον επόμενο γύρο. Τώρα όμως γκολ… πραγματικό χρυσάφι πια, καθώς η ΑΕΚ με το διπλό εκεί ουσιαστικά πέρασε στους ομίλους του Champions League που φέρνουν στα ταμεία της 20+ εκατ.ευρώ και το κλαμπ στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Καλοκαιριάτικα και ο Κλωναρίδης δείχνει αναγεννημένος μέσω (σπουδαίων) ευρωπαϊκών αγώνων. Και στην Ελλάδα όμως δεν πάει… πίσω. Επαιξε 17 λεπτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κανά δεκάλεπτο με τον Πανιώνιο. Απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες τρέλανε την στατιστική. Δύο γκολ, ένα δοκάρι σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Τούμπες στον αέρα, χαμόγελα, πανηγύρια, άλλος… άνθρωπος πια ο Βίκτωρας. Και βάζει υποψηφιότητα για βασικός στο Αμστερνταμ, κοντά στον Πόνσε στην επίθεση της ΑΕΚ.

Εδώ που τα λέμε με τέτοια… σουπερμαντολίνη που του έχει δώσει ο Μαρίνος, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και ακόμη έχει να… δώσει. Ο προπονητής της ΑΕΚ του βρήκε ρόλο, του ανέβασε την ψυχολογία, του έβαλε ξανά το χαμόγελο στα χείλη και τις τούμπες στο… ρεπερτόριο.

Παράλληλα και χρηματιστηριακά «εκτοξεύεται». Η ΑΕΚ τον πούλησε το 2011 με 800.000 ευρώ στην Λιλ. Το 2013 έμεινε ελεύθερος και τον πήρε ο ΠΑΟ. Εκείνος τον πούλησε το 2016 με 150.000 ευρώ στην Λανς, η οποία ένα χρόνο μετά τον πούλησε στην ΑΕΚ με 200.000 ευρώ. Τώρα η ΑΕΚ από τα… πόδια του που κοστίζουν 250.000 ευρώ ετησίως, «πέταξε» στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.