Header Ads


Εντυπωσιασμένοι οι Ολλανδοί με το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ!

Εντυπωσιασμένοι οι Ολλανδοί με το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ!


Εντυπωσιασμένοι είναι οι Ολλανδοί από το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς της Τετάρτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Η ΑΕΚ ξεκινά την Τετάρτη το ταξίδι της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Τα περίπου 2100 εισιτήρια που εξασφάλισε η Ένωση για αυτό το ματς έγιναν καπνός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι φίλοι της το βράδυ της Τετάρτης θα είναι μόνο τόσοι. Οι Ολλανδοί γνωρίζουν πως φίλοι της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν αγοράσει εισιτήρια και σε άλλες θύρες του γηπέδου και έχουν ενημερώσει σχετικά στα σεκιούριτι μίτινγκ που έχουν γίνει.

Για την ώρα η οδηγία που υπάρχει είναι οι φίλοι της ΑΕΚ που έχουν εισιτήρια για άλλες θύρες δεν πρέπει να φέρουν διακριτικά αλλά και να μην μπουν ομαδοποιημένα στο γήπεδο. Πάντως, θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Πάντως, οι Ολλανδοί είναι εντυπωσιασμένοι από το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από φίλους της ΑΕΚ από όλη την κεντρική Ευρώπη για το συγκεκριμένο ματς. Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί πήγαν στο Άμστερνταμ μόνο για να πάρουν ένα εισιτήριο, έφυγαν και θα επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες για την αναμέτρηση.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.