Header Ads


Τόπος... μαρτυρίου η Τρίπολη για την ΑΕΚ

Τόπος... μαρτυρίου η Τρίπολη για την ΑΕΚ


Έντεκα χρόνια μετράει στη Superleague ο Αστέρας και η ΑΕΚ κατάφερε μόλις δύο φορές να φύγει με διπλό από την Τρίπολη -όπου δοκιμάζεται σήμερα (1/9, 21:30)- γνωρίζοντας πέντε ήττες.
Έναν από τους χειρότερους... δαίμονες της Ένωσης αποτελούν οι Αρκάδες -τους οποίους αντιμετωπίζουν απόψε για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος- από τη στιγμή που ανέβηκαν στα "σαλόνια" της Superleague, το 2007-08. Ο Αστέρας μπαίνει στη 12η σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία και στις εννιά φορές που φιλοξένησε την ΑΕΚ, όλες για το πρωτάθλημα, κέρδισε πέντε φορές κι έχασε μόλις δύο (5-2-2)!


Ανεξαρτήτως έδρας μάλιστα η παράδοση είναι οριακά υπέρ των "κιτρινόμαυρων", με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ακόμη και την περσινή σεζόν μάλιστα που η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια, γνώρισε τη μία από τις μόλις δύο ήττες της στην Τρίπολη (2-0). 

Και στα εννιά τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας μάλιστα, πάλι ο Αστέρας έχει ρεκόρ 5-2-2, με τις δύο πάντως από τις νίκες του να επιτυγχάνονται τη χρονιά του υποβιβασμού της ΑΕΚ.

Τελευταίο διπλό του Δικεφάλου στο "Θ.Κολοκοτρώνης" ήταν στις 16/1/11 (έκτοτε έχει απολογισμό 0-2-3) με 3-0 και σκόρερς τους Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο, Σκόκο.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.