Header Ads


Unlabelled «Παλάβωσε» ο Τίγρης και χτυπάει τον μπαλαδόρο - «Καψούρα» Ουζουνίδη, έκανε «όργια» στην Ισπανία

«Παλάβωσε» ο Τίγρης και χτυπάει τον μπαλαδόρο - «Καψούρα» Ουζουνίδη, έκανε «όργια» στην Ισπανία


Παίζει ξανά για την ΑΕΚ η «σαϊτα», τα σπρώχνει χοντρά το αφεντικό.
Στην ΑΕΚ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σέλτικ και, πλέον, κινούνται με άλλον αέρα στην αγορά για τη μεταγραφή του εξτρέμ που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όπως σας έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στους Σκωτσέζους, το αφεντικό της Ένωσης έχει πάρει την απόφαση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψει περισσότερα χρήματα απ’ ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός για τη μεταγραφή του ακραίου επιθετικού.

Κάπως έτσι, λοιπόν, επανέρχεται στο προσκήνιο μία περίπτωση πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ, αυτή του Ντάρβιν Ματσίς, που είχε απασχολήσει την Ένωση και τον περασμένο Ιούλιο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να την προχωρήσουν.

Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά για την ΑΕΚ και φαίνεται πως γι’ αυτό γίνεται νέα προσπάθεια απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη. Ο 25χρονος άσος από τη Βενεζουέλα, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και ανήκει στην Ουντινέζε μέχρι το 2022, αποτελεί μεγάλη «καψούρα» του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ αποτελεί διαχρονικό στόχο της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ξανά τη συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που αποδεικνύει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν μία κίνηση από το πάνω ράφι.

Ο Ντάρβιν Ματσίς πέτυχε πέρυσι σε 33 παιχνίδια, 14 γκολ και 6  ασίστ, βοηθώντας τη Γρανάδα να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ήταν μία από τις οκτώ που έδωσαν τη μάχη για να εισέλθουν στα playoffs ανόδου στην Primera, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Πάντως, από την άλλη, δε φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για μία άλλη εξίσου δύσκολη περίπτωση , αυτή του Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια. Για τον Αργεντινό άσο υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του από αρκετές ισπανικές ομάδες, οπότε μοιραία δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την ΑΕΚ να «κοντράρει» τέτοιους αντιπάλους.


sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.