Header Ads


Ανεβάζουν "στροφές" Λόπες και Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Ανεβάζουν "στροφές" Λόπες και Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ


Ο Λόπες και ο Τσιγκρίνσκι δεν προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, αλλά ανέβασαν τους ρυθμούς της δουλειάς στα Σπάτα. 
Σε φουλ πρόγραμμα ο Μάνταλος, έτοιμος για το πρώτο ματς με την Βίντι.

Μετά από αρκετές μέρες και ίσως για πρώτη φορά φέτος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε καλά μαντάτα από το μέτωπο των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό.

Ο Έλντερ Λόπες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρόλο που έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ανέβασαν ρυθμούς στην δουλειά, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος μπακ και ο Ουκρανός στόπερ μπήκαν ήδη από την Παρασκευή (17/8) σ’ ένα σταδιακό πρόγραμμα επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Λόπες, έχει ελπίδες ακόμα και να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Βίντι στις 22 Αυγούστου.

Αν ο Πορτογάλος επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης είτε την Κυριακή (19/8), είτε ακόμα και την Δευτέρα (20/8), θα μπορέσει κανονικά να συμπεριληφθεί στο πλάνο του Ουζουνίδη για το πρώτο ματς με τους Ούγγρους.

Όσο για τον Τσιγκρίνσκι, αν όλα πάνε καλά, όπως φαίνεται πως πάνε, δεν αποκλείεται να μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς ακόμα και μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Χωρίς φυσικά να υπολογίζεται για το ματς στην Βουδαπέστη.

Πάντως για το πρώτο παιχνίδι με την Βίντι, ο Ουζουνίδης υπολογίζει πλέον και τον Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μπήκε ξανά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Και θα είναι πανέτοιμος για το ματς με τους Ούγγρους.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.