Header Ads


ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου κατέκτησε εντός γηπέδου ένα πανάξιο πρωτάθλημα»

ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου κατέκτησε εντός γηπέδου ένα πανάξιο πρωτάθλημα»


Την περσινή διεκδίκηση του πρωταθλήματος θυμήθηκε ο ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας. 
Μία ακόμα ευκαιρία για να καυτηριάσει τα περσινά γεγονότα στο πρωτάθλημα βρήκε ο ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου θητείας του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς σε αφιέρωμα που ετοίμασαν τονίζουν μεταξύ άλλων πως: «Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατέκτησε εντός γηπέδου ένα πανάξιο πρωτάθλημα, το οποίο του στέρησαν κάποιοι δικαστές, υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας κατά κράτος την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν με τρεις νίκες στο Champions League».

Αναλυτικά το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ:

«Ήταν 11 Αυγούστου του 2017. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την λήξη της συνεργασίας με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς και την αντικατάστασή του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

365 μέρες μετά τίποτα δεν είναι ίδιο. Ο μεθοδικός Λουτσέσκου στην πρώτη του συνέντευξη ζήτησε χρόνο. Δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της.

Το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό. Ένας σοκαριστικός αποκλεισμός από την άσημη Έστερσουντς και μερικά άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έφεραν σύννεφα πάνω από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε.

Όλα άλλαξαν ένα βράδυ του Δεκέμβρη στην Ξάνθη. Κόντρα στην παλιά του ομάδα, είδε την καινούργια του να γυρίζει τον διακόπτη. Παιχνίδια της μοίρας.

Έκτοτε ο Δικέφαλος άλλαξε επίπεδο. Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατέκτησε εντός γηπέδου ένα πανάξιο πρωτάθλημα, το οποίο του στέρησαν κάποιοι δικαστές, υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας κατά κράτος την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν με τρεις νίκες στο Champions League.

Όλα τα παραπάνω έχουν την σφραγίδα του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να βγάζει στο γήπεδο όλα αυτά που ζητάει, να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να κοιτάει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.