Header Ads


Unlabelled Μεταγραφή που... φοβίζει για την ΑΕΚ - Παικταράς, αλλά «τρελοκομείο» - Παίρνει το ρίσκο ο Μαρίνος;

Μεταγραφή που... φοβίζει για την ΑΕΚ - Παικταράς, αλλά «τρελοκομείο» - Παίρνει το ρίσκο ο Μαρίνος;


Επαφές για εξτρέμ που έχει κάνει μέχρι και... φυλακή.
H πρόκριση κόντρα στη Σέλτικ και η προοπτική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της τη Βίντι που δεν τρομάζει σαν αντίπαλος, φέρνουν και μεταγραφές στην Ένωση. Το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει από το βράδυ της Τρίτης πως στην Ένωση ψάχνουν για κάτι δυνατό στα άκρα της επίθεσης και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα.

Στη λίστα, λοιπόν, των Κιτρινόμαυρων βρίσκεται και ο Ρολάντο Άαρονς της Νιουκάστλ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο, όμως η υπόθεσή του είναι αρκετά μπερδεμένη. Ο 22χρονος άσος είναι υπό παραχώρηση και η ΑΕΚ αν το κυνηγήσει θα μπορέσει να τον κάνει δικό της, όμως υπάρχουν αρκετοί ενδοιασμοί για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Οι Κιτρινόμαυροι έψαξαν ενδελεχώς την υπόθεση του Τζαμαϊκανού και προφανώς κατέληξαν στο ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο και δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τον παρομοιάζουν με τον Ραχίμ Στέρλινγκ ούτε και ότι έχει παίξει στην Κ-20 της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες… περίεργες υποθέσεις στη μέχρι τώρα καριέρα του και γι' αυτό ειπώθηκε από ανθρώπους της ΑΕΚ ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή «τρελοκομείο».

Ο Ρολάντο Άαρονς είναι δύσκολος χαρακτήρας και εκρηκτικός, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι τον περασμένο Μάιο καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για καυγά σε νυχτερινό κέντρο. Το συγκεκριμένο περιστατικό ακολουθεί τον νεαρό εξτρέμ και σίγουρα «χαλάει» το βιογραφικό του.

Επίσης, αρνητικό είναι το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμούς, με συνέπεια πέρσι να παίξει μόλις σε τέσσερα ματς με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στη συνέχεια παρότι παραχωρήθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Κιέβο, οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.


Ο Τζαμαϊκανός όντως απασχολεί την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στις 3-4 πρώτες επιλογές για την θέση του εξτρέμ, ενώ σοβαρούς ενδοιασμούς για τη συγκεκριμένη μεταγραφή διατηρεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας κόουτς έχει τις αμφιβολίες του για τον μικρό, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, καθώς δεν θέλει να βάλει μία… βόμβα μέσα στα αποδυτήρια του.



sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.