Header Ads


Μάκη θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ματσιούλις!

Μάκη θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ματσιούλις!


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μάκης Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να ρίξει τη βόμβα του καλοκαιριού στην ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Γιόνας Ματσιούλις!
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν η ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί η Ένωση έχει στα... σκαριά το απόλυτο «κόλπο γκρόσο» του φετινού καλοκαιριού, για τη στελέχωση του ρόστερ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Κυπελλούχος Ελλάδος και κάτοχος του Champions League βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος μέχρι τα μέσα της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίης υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

Συστάσεις για την αξία του Λιθουανού φόργουορντ, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της τα τελευταία χρόνια, δεν χρειάζονται, καθώς αγωνίζεται σταθερά σε υψηλό επίπεδο την τελευταία δεκαετία!

Πρόκειται, φυσικά, για μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις της Ένωσης, επί εποχής του Μάκη Αγγελόπουλου, μιας και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει τις επαφές τους σε προχωρημένο στάδιο, ώστε να υπάρξει deal το συντομότερο δυνατό. Έτσι, θα καλυφθεί και η θέση του έκτου ξένου ενόψει της νέας σεζόν και ο Λούκα Μπάνκι θα έχει στα χέρια του έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που έχει συνεχή παρουσία στα παρκέ της Euroleague.

Συν τοις άλλοις, ο 33χρονος φόργουορντ, που το 2015 κατέκτησε την Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό τη διετία 2012-14, μετρώντας 2 πρωταθλήματα Ελλάδος και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδος, ενώ το 2014 επιλέχθηκε στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος!

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Ματσιούλις αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Eurocup. ΑΕΚ και Ματσιούλις έχουν προχωρήσει τις επαφές τους σε προχωρημένο επίπεδο, ενώ ένα από τα θέματα που συζητιούνται από τις δύο πλευρές σχετίζεται με το buy out του παίκτη, σε περίπτωση που έρθει στα μέσα της σεζόν πρόταση για τον Λιθουανό άσο από ομάδα της Euroleague.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.