Header Ads


Τι ισχύει; Η ΑΕΚ διαψεύδει, ο παίκτης λέει πως υπογράφει σύντομα!

Τι ισχύει; Η ΑΕΚ διαψεύδει, ο παίκτης λέει πως υπογράφει σύντομα!


Έρχεται ή δεν έρχεται τελικά στην Ένωση; Η ΑΕΚ διέψευσε ότι υπάρχει θέμα και ο παίκτης δηλώνει έτοιμος για τις υπογραφές!

Ο Βλάνταν Ντανίλοβιτς βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ  έγιναν επαφές με τον Βόσνιο χαφ και την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο 19χρονος μιλώντας στο to10.gr το μεσημέρι της Τετάρτης.
«Είμαστε κοντά με την ΑΕΚ, μάλλον θα έρθω. Σύντομα θα υπάρχουν νέα, περιμένω και εγώ», είπε ο διεθνής Βόσνιος χαφ αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020).

Μάλιστα, η σιγουριά του νεαρού για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ είχε εκφραστεί και πριν λίγες ημέρες όταν είχε μιλήσει στο site banjaluka.net (τοπικό ΜΜΕ στην Μπάνια Λούκα) αναφέροντας χαρακτηριστικά «Με την ΑΕΚ έχουμε έρθει σε επαφή για αρκετό χρονικό διάστημα και είναι η πιο σοβαρή επιλογή. Νομίζω ότι είμαστε κοντά και θα υπογράψω σύντομα. Τα όσα γράφτηκαν αυτό τον χρόνο για διάφορες ομάδες δημιουργούν κάποια νευρικότητα, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Είναι ξεκάθαρο ότι φεύγω από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα αυτή την μεταγραφική περίοδο και σύντομα θα έχω μια νέα ομάδα».

H ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως το μεσημέρι της Τετάρτης έσπευσε να τονίσει ότι ο Ντανίλοβιτς δεν απασχολεί πια και ότι είχε ασχοληθεί πριν λίγο καιρό μαζί του μετά από σχετική πρόταση. Όμως δεν προχώρησε η περίπτωση του.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.