Header Ads


Ουζουνίδης: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

Ουζουνίδης: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Σέλτικ τόνισε πως η ΑΕΚ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην οποία και περιμένει η ομάδα του να παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο,
Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για την εικόνα της αναμέτρησης και την ατμόσφαιρα: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει τελειώσει κάτι για εμάς. Σημαντικό για μένα είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην ρεβάνς και πιστεύω ότι θα είμαστε. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Είναι κάπως λογικό γιατί ο αντίπαλος είχε ρυθμό. Είχαμε δύο προβλήματα στην αρχή του παιχνιδιού, χάναμε την μπάλα και μας έκανε επιθέσεις ο αντίπαλος. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν στην δεξιά μας πλευρά λόγω των κινήσεων του Μακγκρέκορ. Παρ’ όλα αυτά, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, αρχίσαμε να παίζουμε περισσότερο με αποτέλεσμα να παγώσουμε το παιχνίδι και να πλησιάζουμε την αντίπαλη περιοχή. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για να διορθώσουμε τα δύο προβλήματα και μπήκαμε καλύτερα στην επανάληψη. Όπως είναι λογικό μετά την αποβολή άλλαξαν όλα αυτά. Ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο, υπήρξε και η κούραση. Επικεντρωθήκαμε στο να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας πλέον. Πολλά εξαρτώνται από εμάς. Περιμένω καλύτερη την ομάδα μου γιατί θα είμαστε πιο έτοιμοι. Θα έχουμε ένα παραπάνω ματς σε ψηλό ρυθμό. Ο αντίπαλος στα εκτός έδρας παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο και παρ’ όλα αυτά παραμένει ομάδα με μεγάλο όνομα και ιστορία. Πρέπει να τους σεβαστούμε και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σε αυτή την φάση τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να περάσουμε».

Για το αν θα ήθελε αντίστοιχη ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Στα ευρωπαϊκά μας είναι διαφορετικά. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο ενθουσιώδης. Εδώ δεν πίεσαν την ομάδα τους, μόνο την βοήθησαν. Εγώ πάντως προτιμώ τον ελληνικό τρόπο».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.