Header Ads


Unlabelled «Σφάχτηκε» με τον Ολυμπιακό και «πάει» στην ΑΕΚ!»

«Σφάχτηκε» με τον Ολυμπιακό και «πάει» στην ΑΕΚ!»


Τρομερό παρασκήνιο πίσω από το «μπαμ» του Τίγρη! - Νέο τρελό «κονέ» από το αφεντικό της Ένωσης.


Η υπόθεση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ. Τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ υποστήριζαν τις προηγούμενες μέρες ότι ο Ολλανδός άσος είναι προ των πυλών της Ένωσης, ωστόσο η μεταγραφή του δείχνει να "κολλάει", όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ νωρίτερα.

Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τη Σουόνσι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα με την πλευρά του παίκτη. Το "αγκάθι" της υπόθεσης έχει να κάνει κυρίως με τον Ολλανδό άσο, που δείχνει νη μην "τρελαίνεται" με την προοπτική της Superleague, αλλά και με τον ιδιόρρυθμο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ψάχνει να βρει κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα για τον πελάτη του.

O Ιταλός ατζέντης έχει εμπλακεί και σε μεταγραφές άλλων ελληνικών ομάδων. Συμμετείχε στο deal για τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Ραϊόλα δεν διατηρεί πλέον τις καλύτερες των σχέσεων με τους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει να ασχοληθεί από το 2013, όταν «έφερε» τον Βλάντιμιρ Βάις.

Αιτία είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός είναι απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού προς έναν άλλον δικό του παίκτη, τον Παϊτίμ Κασάμι, καθώς δεν συγχώρησε στους Πειραιώτες τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ομάδα ο Ελβετός άσος.

Πρακτικά, η τελευταία δουλειά του Ραϊόλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν για τη Νότιγχαμ πριν από δύο χρόνια, όταν έκλεισε το deal για τη μεταγραφή του Φινλανδού αμυντικού, Τόμας Λαμ, από την Τσβόλε.

Πάντως, ακόμα κι αν η μεταγραφή του Νάρσινγκ δεν ολοκληρωθεί, το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πλέον "κονέ" με τον Ραϊόλα πιστώνεται ως επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς η εξέλιξη αυτή ανοίγει την πόρτα σημαντικών ευρωπαϊκών αγορών για την πρωταθλήτρια Ελλάδας μέσω του ισχυρού δικτύου διασυνδέσεων του Ολλανδού ατζέντη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.