Header Ads


«Πέταξε» για Σερβία η ΑΕΚ

«Πέταξε» για Σερβία η ΑΕΚ


Έτοιμη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της είναι η ΑΕΚ, η οποία αναχώρησε με προορισμό το Ζλάτιμπορ, όπου και θα βρεθεί τις επόμενες μέρες. Πιάνει... αμέσως δουλειά η Ένωση.
Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι προπονήσεων, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας.

Η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (30/08) από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στο Ζλάτιμπορ, όπου και θα καταλύσει ως τις 6 Σεπτεμβρίου, ακολουθώντας πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Λούκα Μπάνκι.

Στο αεροπλάνο για Σερβία μπήκαν 14 παίκτες, με μοναδικό απόντα για την Κυπελλούχο Ελλάδος και κάτοχο του Champions League τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα. Μάλιστα, ο «Λάρυ» θα επιστρέψει σε ρυθμούς ΑΕΚ μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει Μπάνβιτ (23/09) και Μπεσίκτας (25/09).

Κατά τ' άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού κόουτς και αναμένεται να δουλέψουν σε ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς, σε σχέση με τις προπονήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την αποστολή της ΑΕΚ για την Σερβία ακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Λούκα Μπάνκι, συζητώντας για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Προπόνηση το απόγευμα

Από εκεί και πέρα, η δουλειά αναμένεται να αρχίσει άμεσα για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί το απόγευμα της Πέμπτης (30/08) υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση, η οποία θα είναι και η πρώτη επί σερβικού εδάφους, με τους παίκτες του Λούκα Μπάνκι να μπαίνουν αμέσως σε φουλ ρυθμούς.

Σκοπός άλλωστε του Ιταλού κόουτς και των συνεργατών του είναι να δουλέψει όσο πιο εντατικά γίνεται με την ομάδα, προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να παρουσιαστεί έτοιμη όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.