Header Ads


Unlabelled «Κινείται για Κρίστιτς η ΑΕΚ» (vid)

«Κινείται για Κρίστιτς η ΑΕΚ» (vid)


Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης φαίνεται να «βρίσκεται» ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστιτς.
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει τις τελευταίες ώρες η μεταγραφολογία στην ΑΕΚ. Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβί αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» εστιάζουν την προσοχή τους και στον Νέναντ Κρίστιτς (Nenad Krsticic).

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου και έχει εμπειρία από Ιταλία και Ισπανία. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1990 και διεθνής από το 2013 έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τη Serie A στην οποία θήτευσε έξι χρόνια με τη φανέλα της Σαμπντόρια (2008-2016). Τον τελευταίο χρόνο δόθηκε δανεικός στη Μπολόνια και στη συνέχεια ως ελεύθερος μετακόμισε στην Αλαβές (2016-17) η οποία τότε πανηγύριζε την άνοδό της στη La Liga.

Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Είχε συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (27 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο, 8 στο Europa League) και μέτρησε και τέσσερα τέρματα στα 2.902 λεπτά που αγωνίστηκε. Φυσικά το τέλος της χρονιάς τον βρήκε να πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο της ποδοσφαιρικής του ζωής, με τον Ερυθρό να κόβει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

Εννοείται ότι η εθνικότητα του Σέρβου παίκτη «πονηρεύει» πολλούς και δίνει μεγάλες διαστάσεις αληθοφάνειας στην πληροφορία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ…



*fws.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.