Header Ads


Έκλεισε ο Καντζούρης ως βοηθός του Μπάνκι!

Έκλεισε ο Καντζούρης ως βοηθός του Μπάνκι!


Ο Ελληνας προπονητής που ήταν στο πλευρό του Ιταλού τεχνικού στην Μπάμπεργκ είναι πιθανό να έρθει ως πρώτος βοηθός του στην ΑΕΚ.
Την τελική του μορφή αναμένεται να πάρει σύντομα το τεχνικό τιμ με επικεφαλή τον Λούκα Μπάνκι που θα οδηγήσει την Βασίλισσα την ερχόμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ως γνωστό ο Ιταλός προπονητής τις ημέρες που ήταν στην Αθήνα ζήτησε και συνάντησε όλα τα μέλη του προηγούμενου τεχνικού τιμ και όχι μόνο. Μετά από τις επαφές και τις συνεντεύξεις ο Λούκα φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αποχωρήσεις δεν αναμένεται να συμβούν αφού Αλεξης Φαλέκας και Βαγγέλης Μάγειρας θα συνεχίσουν κανονικά με τον δεύτερο να εχει κυρίως το καθήκον της ατομικής βελτιωσης των παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάνκι συζήτησε με τους Αγγελόπουλο - Σάκοτα την προοπτική ενίσχυσης του τεχνικού τιμ με άλλον ένα προπονητή. Συγκεκριμένα στόχος του Λούκα είναι να συμπληρωθεί το τιμ με τον Ηλία Καντζούρη σε ρόλο πρώτου βοηθού.

Ο Ελληνας προπονητής ήταν επί σειρά ετών βοηθός του Τρινκέρι στην Εθνική Ελλάδος και μετά στην Μπάμπεργκ δούλεψε μαζί με τον Μπάνκι στην Μπάμπεργκ τη σεζόν που τελείωσε και προφανώς ο Ιταλός τεχνικός τον εκτίμησε και θα τον ηθελε δίπλα του στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Ελληνα τεχνικό ενώ σίγουρα ρόλο θα παίξει η προσωπική επαφή που θα έχει ο Μπάνκι μαζί του.

Το σημαντικότερο εμπόδιο είναι σίγουρα η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Τρινκέρι που σίγουρα θα έχει τον πρώτο λόγο για τον Καντζούρη αν κλείσει σε ομάδα της Ευρώπης όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός εξετάζει πρόταση συνεργασίας με ομάδα του ΝΒΑ και συγκεκριμένα να γίνει μέλος του τεχνικού τιμ των Τορόντο Ράπτορς.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.