Header Ads


Ντάλιτς: «Είμαστε η μοναδική ομάδα με ένα...παιχνίδι περισσότερο!»

Ντάλιτς: «Είμαστε η μοναδική ομάδα με ένα...παιχνίδι περισσότερο!»


Κούραση; Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έδωσε το σύνθημα... κούπας τονίζοντας πως έχει εξαιρετική ομάδα που πιστεύει στον τίτλο. «Μέσι ο κορυφαίος, αλλά οι παίκτες μόνοι τους δεν τα κάνουν όλα» πρόσθεσε. 
Αναλυτικά τα όσα είπα ο Ζλάτκο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό με τη Γαλλία και όχι μόνο...

Για την κούραση: «Είμαστε η μοναδική ομάδα με ένα...παιχνίδι περισσότερο. Οι Γάλλοι είχαν μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστούν, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Μια φορά παίζεις σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε...»

Για το... ποδοσφαιρικό θαύμα: «Με αυτό το φινάλε περάσαμε σίγουρα στην ιστορία ως μια από τις μικρότερες χώρες που θα παίξουν σε τελικό. Όταν εξετάζουμε τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε, τότε ναι, είμαστε ένα παγκόσμιο θαύμα, φαινόμενο. Δεν έχουμε το σωστό γήπεδο για αγώνες με μεγάλες ομάδες. Αλλά έχουμε παίκτες που μας έφεραν αυτή τη χαρά. Αυτή είναι μια μοναδική επιτυχία. Είμαι υπερήφανος που υπό τις οδηγίες μου αυτή η ομάδα έφτασε αυτό το σημείο».

Για τον Κάλινιτς: «Δεν θα μπω σε σχόλια εξωγηπεδικά. Είχαμε έναν παίκτη λιγότερο, λυπάμαι που συνέβη αυτό, αλλά δεν θα επιστρέψω σε αυτό πια. Θέλω απλώς να δούμε τι είναι θετικό. Κάθε παίκτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς, δεν θέλω να ξεχωρίσω άτομα, αλλά πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα».

Για το πως μπορεί να κερδίσει τη Γαλλία: «Υπάρχουν δύο κορυφαίες ομάδες στον τελικό, αλλά αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας μας και ο πιο σκληρός αντίπαλος. Η Γαλλία είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αρκετά εκρηκτική. Με μεγάλη πίεση θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε το πλάνο της. Εχουμε τεράστια πίστη. Οι παίκτες το πιστεύουν περισσότερο από μένα»

Για την εμπειρία των παικτών του σε μεγάλα ματς: «Εχω παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε έχουν εμπειρία και ξέρουν πως να αντιδρούν σε μεγάλα ματς»

Για τον κορυφαίο παίκτη: «Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο για μένα. Ολες οι ομάδες όμως που είχαν μεγάλες προσωπικότητες πήγαν σπίτι τους... Μόνο οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα. Πρέπει να είσαι ομάδα για να τα καταφέρεις.

Για τον Μόντριτς: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης που θα σταματήσει μόνος του τον Μόντριτς. Ο Λούκα αξίζει τη Χρυσή Μπάλα μετά τα ματς του στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.