Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψη Ουζουνίδη: Ανακοινώνει μεταγραφή η ΑΕΚ!

Αποκάλυψη Ουζουνίδη: Ανακοινώνει μεταγραφή η ΑΕΚ!


Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού για τα συμπεράσματα που εξήγαγε από το παιχνίδι, αλλά και την ενίσχυση που έρχεται! - Βρέθηκε παίκτης, έρχεται μεταγραφή! - Δείτε σε ποια θέση!
Μπορεί να ήταν αρκετά νωρίς το πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΚ, όμως ο Ουζουνίδης κατάφερε να «δει» κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στις μεταγραφές που είναι πλέον προ των πυλών, καθώς έχει βρεθεί ο παίκτης για το κέντρο, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του Εζέκιελς Πόνσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις εντυπώσεις του πρώτου φιλικού:

Καταρχάς είναι νωρίς που έγινε αυτό το φιλικό, είναι σχεδόν μία εβδομάδα που έχει περάσει και είναι λογική η εικόνα αυτή. Δεν έχουμε δουλέψει πολύ σε θέματα τακτικής, έχουμε κάνει από μία προπόνηση αμυντικά και επιθετικά. Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δω και σπουδαία πράγματα σήμερα. Αυτό που περίμενα να δω είναι πως βρισκόμαστε στα τρεξίματα μας.

Είναι λογικό ακόμα να μην έχουμε την φρεσκάδα που πρέπει. Από εκεί και πέρα από κάθε παιχνίδι βγάζεις συμπεράσματα, βλέπεις πράγματα και είδα και εγώ κάποια πράγματα που πρέπει  να βελτιώσουμε, όποτε στις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σε αυτά και θα γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Ήθελα να δώσω από 45 λεπτά από κάθε παίκτη, εκτός από τους δύο μικρούς, και ήθελα να βάλω πιο ισορροπημένα τις δύο ομάδες και για αυτό είδατε κάποιους παίκτες να παίζουν σε άλλες θέσεις.

Ήταν φυσιολογικό να μην υπάρχει η συνοχή που θέλαμε. Θα μιλήσω γενικά αυτή την εβδομάδα. Προσπαθούν να συγκεντρωθούνε και να αφομοιώσουν δυο τρία στοιχεία που ζητάω εγώ από το παιχνίδι. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο από την μία στιγμή στην άλλη να τα περάσουμε αυτά και θέλουνε περισσότερες επαναλήψεις, περισσότερες μέρες, περισσότερη δουλειά και για αυτό είπα όσο περνάνε οι μέρες και αυτοί θα μάθουν εμένα και εγώ αυτούς.

Για αυτό είναι αυτά τα φιλικά για να δούμε τα λάθη μας, να δούμε τα στοιχεία που μπορούμε να περάσουμε, για αυτά που δεν μπορούμε ώστε να επιλέξουμε το καλύτερο στυλ παιχνιδιού στην ομάδα μας.

Για τις μεταγραφές:

Η αλήθεια είναι ότι γίνεται προσπάθεια, κάνουμε κάποιες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι εύκολο και έχω πει ότι είναι μία δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή και λόγω του Μουντιάλ αλλά και γιατί δεν έχουν γίνει πολλές κινήσεις ώστε να έχουν βγει στην αγορά ποδοσφαιριστές ώστε να μπορούμε να διαλέξουμε αυτούς που θέλουμε.

Μας έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες, τους κοιτάμε αλλά δεν είναι αυτοί που θέλω και το έχω ξαναπεί ότι δεν θα πάρω κάποιον παίκτη που δεν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θέλουμε 2-3 ποδοσφαιριστές, σε δύο θέσεις έχουμε βρει αυτούς που θέλουμε, γίνονται επαφές και συζητήσεις και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να το τελειώσουμε.

Για την περίπτωση του Πόνσε:

Περιμένουμε σε μια δύο ημέρες να ξέρουμε. Με την Ρόμα υπάρχει συμφωνία, από εκεί και πέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Σαν επιλογή όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρετε καλά ότι η προτεραιότητα δεν είναι η Ελλάδα, είναι η Ισπανία, είναι η Ιταλία εμείς θέλουμε τον παίκτη, από εκεί και πέρα δεν θα τον περιμένουμε και πολύ, αν τις επόμενες μέρες δεν προχωρήσει θα κοιτάξουμε κάτι άλλο έχουμε βρει και το χαφ γίνονται συζητήσεις όταν είσαι σε φάση διαπραγμάτευσης καλό είναι να μην βγουν τα ονόματα, έτσι ώστε αν γίνει η δουλειά να γίνει πιο καλά. Αυτό που θέλω εγώ είναι ένας ακραίος ποδοσφαιριστής, κοιτάζουμε κάποιους αλλά δεν είναι αυτοί που θα ήθελα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.