Header Ads


Αυτό είναι το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ

Αυτό είναι το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ


Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί του χρόνου στην Pre League η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου στη Volleyleague. Το ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Το πρωτάθλημα της Pre League αναμένεται την ερχόμενη σεζόν με τεράστιο ενδιαφέρον αφού ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Volley League.

Την ίδια ώρα στην πρώτη κατηγορία τα πράγματα είναι τελειωμένα πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός θα είναι εκ νέου πρωταθλητής.

Έτσι, το Sport24.gr θα σας παρουσιάσει από τώρα τις τρεις ομάδες οι οποίες θα μονομαχήσουν για την άνοδο στη Volley League με την αρχή να γίνεται από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυρες θα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, αφού η περσινή αποτυχία έφερε ανακατατάξεις στο τμήμα.

Η πρωτη από αυτές αφορά την αλλαγή στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Η Ελένη Μεμετζή είναι αυτή που ανέλαβε το κοουτσάρισμα της ομάδας με στόχο την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Η πρώην κόουτς του ΑΟ Θήρας δημιούργησε ένα ρόστερ με παίκτριες έμπειρες, αλλά και ταλαντούχες.

Η Αρετή Τέζα ήρθε στην ομάδα για να βοηθήσει με την ποιότητα της πάσας της την ανάπτυξη του παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων, ενώ σημαντική αναμένεται να είναι και η επιστροφή της Σίας Τοτσίδου. Η Ελληνίδα ακραία έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε μία ομάδα τόσο στο κομμάτι της υποδοχής, όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο σκέλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντική και η Μάρβη Γιοβάνη η οποία πέρσι αγωνίστηκε στη Θέτιδα Βούλας μετά από μία επιτυχημένη τριετία στην Ηλιούπολη.

Σημαντικό κομμάτι στην υποδοχή αναμένεται να σηκώσουν και η Εύη Χρήστου με την Αθηνά Σκυθιώτη. Η πρώτη έπαιξε στη Θέτιδα Βούλας, ενώ η Σκυθιώτη ήταν το βασικό λίμπερο του Ηλιούπολη.

Πέρα από τις προαναφερθείσες σημαντική είναι και η απόκτηση της Αγγελικής Καββαδία από το Αιγάλεω η οποία αναμένεται να βοηθήσει αρκετά πάνω στο φιλέ ειδικά στον τομέα του μπλοκ. Οι μεταγραφές για την ΑΕΚ ωστόσο δεν σταμάτησαν εδώ. Πίσω από την Αρετή Τέζα, ως δεύτερη πασαδόρος, θα είναι η Μαρία Ντόνα η οποία πέρσι έπαιξε στα Βριλήσσια. Η Σεβαστή Μπανίκα συμπληρώνει την τριάδα των ακραίων, ενώ η Ιωάννα Εικοσπεντίδου θα είναι στην τριάδα των κεντρικών.

Τέλος, σε σχέση με την περσινή ομάδα παρέμειναν μόνο τέσσερις αθλήτριες. Ο λόγος για την Μαριάννα Μπελιά, την Μελίνα Ζίγκα, την Μελίνα Σουβαλιώτη και Ευαγγελία Βυζαντινού.

Πασαδόρος: Αρετή Τέζα, Μαρία Ντόνα, Ευαγγελία Βυζαντινού

Διαγώνιες: Μάρβη Γιοβάνη, Μελίνα Σουβαλιώτη

Ακραίες: Σία Τοτσίδου, Εύη Χρήστου, Σεβαστή Μπανίκα

Κεντρικές: Αγγέλα Καββαδία, Μελίνα Ζίγκα, Ιωάννα Εικοσπεντίδου

Λίμπερο: Αθηνά Σκυθιώτη, Μαριάννα Μπελιά

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.