Header Ads


Το μεγάλο κόλπο του Μελισσανίδη, το πρόβλημα που έρχεται και ο… Σισέ!

Το μεγάλο κόλπο του Μελισσανίδη, το πρόβλημα που έρχεται και ο… Σισέ!


Τρεις παρόμοιες λοιπόν μεταγραφές αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα η ΑΕΚ και τις χαρακτηρίζουμε «παρόμοιες», καθώς και οι τρεις παίκτες έρχονται στην Ελλάδα ως δανεικοί με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Μάλιστα, οι ρήτρες που έχουν μπει δεν είναι μικρές, καθώς για τον Άλεφ που πέρυσι ήταν δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, η Ένωση εάν θέλει να τον κρατήσει, θα πρέπει να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα. Περισσότερα δηλαδή από όσα δαπάνησε για τη μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια, που πήγε στο 1.8 εκατ. ευρώ!

Για τους Μπογέ και Πόνσε όμως τα νούμερα ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα, καθώς στις τελικές συμφωνίες αναμένεται να μπουν οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ για μεταγραφή από ελληνική ομάδα, με εξαίρεση τους Σισέ και Ντιόγκο. Οπότε εάν δικαιωθούν και οι δύο Αργεντινή όντως.. κρύψουν την μπάλα, τότε η ΑΕΚ θα πρέπει όχι απλά να κάνει υπέρβαση, αλλά να σπάσει τον κουμπαρά και να... εκτοξεύσει στα ουράνια το μπάτζετ της!

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, που φαντάζει και απίθανο, θα πρέπει να περιοριστούν στους δανεισμούς. Κανείς πάντως δεν μπορεί να κατηγορήσει την επιχείρηση ΑΕΚ για την προσπάθεια θετικού ισολογισμού στα βιβλία της, καθώς όπως έχουμε ξανασημειώσει, θα πρόκειται για τεράστια νίκη του Μελισσανίδη, αν φτιάξει ομάδα για πρωτάθλημα, κρατώντας χαμηλά και φέτος το μπάτζετ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.