Header Ads


Unlabelled Τον άφησε πέρυσι ο ΠΑΟ, τον αρπάζει φέτος η ΑΕΚ!

Τον άφησε πέρυσι ο ΠΑΟ, τον αρπάζει φέτος η ΑΕΚ!


Κίνηση-ματ από τον Μελισσανίδη, όλη η αλήθεια με Πόνσε!
Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ένωσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Σέρβος παράγοντας είχε «κοπεί» από τον Παναθηναϊκό την περυσινή σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού, ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, πρότεινε τον Ματιάσεβιτς για τον τον συγκεκριμένο ρόλο. Αν και ο Σέρβος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ενέκρινε την περίπτωσή του, καθώς προτίμησε να συνεχίσει με τον Διαμαντόπουλο στον άτυπο ρόλο του εκτελόντα χρέη τεχνικού διευθυντή.

Αφού, λοιπόν, ο Ματιάσεβιτς δεν διαδέχθηκε τον Λυμπερόπουλο πέρυσι, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δυο τους να συνυπάρξουν φέτος στην ΑΕΚ, μιας και ο «Λύμπε» παραμένει στο πόστο του Δικεφάλουως τεχνικός διευθυντής.

Η προσθήκη του Ματιάσεβιτς λογίζεται από τους γνώστες ως μια εξαιρετική κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού ο Σέρβος έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα και θεωρείται πολύ καλός στη δουλειά του.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ δεν αναλαμβάνει πόστο στην ομάδα απλά για την... καρέκλα, αλλά έρχεται για να πάρει στις πλάτες του ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των μεταγραφών και των υπολοίπων ζητημάτων.

Μάλιστα, λέγεται στην «πιάτσα» ότι ο Ματιάσεβιτς ουσιαστικά θα αναλάβει πολλές από τις αρμοδιότητες του Λυμπερόπουλου, για τον οποίο έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορες… μουρμούρες αναφορικά με το έργο που έχει επιδείξει μέχρι τώρα στον σύλλογο.

Τι συμβαίνει με Πόνσε

Στο μέτωπο των μεταγραφών, το θέμα του Έκι Πόνσε δεν έχει διευθετηθεί ακόμα, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες γραφόταν πως ο Αργεντινός επιθετικός πρόβαρε τα κιτρινόμαυρα και υπήρξε το ενδεχόμενο ακόμα και να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που ξεκινά αύριο στην Πολωνία.

Ήδη από τις 29 Ιουνίου σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρχίσει να αγχώνεται με την υπόθεση του Πόνσε, τον οποίο ήθελε να έχει στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο άμεσα, όμως βλέπει την πραγματικότητα να τον διαψεύδει.

Όπως σας γράψαμε και χθες, το θέμα κολλάει στο γεγονός ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη, αλλά και ο πατέρας του, που λειτουργεί ως μάνατζέρ του, ανέβασαν ξαφνικά τις απαιτήσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, από τους διοικούντες της Ένωσης εξακολουθεί να εκφράζεται αισιοδοξία για την υπόθεση, η οποία θεωρούν ότι θα ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι αύριο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.