Header Ads


Μανωλάς για CR7: "Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος"

Μανωλάς για CR7: "Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος"


Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και δήλωσε έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στο γήπεδο. "Ποιος είναι πιο γρήγορος; Θα το δούμε στο γήπεδο" ανέφερε.
Η Ρόμα ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Όταν ρωτήθηκε αν... ανησυχεί με την απόκτησή του από τη "βέκια σινιόρα" απάντησε:

"Το γήπεδο θα δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατοί (η Γιουβέντους), αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα". Ρωτήθηκε, επίσης, ποιος είναι πιο γρήγορος, αυτός ή ο Πορτογάλος και είπε: "Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση".

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι του Sky ρώτησαν τον διεθνή στόπερ τι το διαφορετικό έχει από τους άλλους ο νέος μεγάλος σταρ της Γιουβέντους και της Serie A και εκείνος ανέφερε: "Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν".

Για το μέλλον του σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.