Header Ads


Το μεταγραφικό «φεστιβάλ» της ΑΕΚ

Το μεταγραφικό «φεστιβάλ» της ΑΕΚ


Οι κινήσεις της «Ενωσης» που θυμίζουν...biennale και τα κομμάτια του ρόστερ που συμπληρώνονται ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης
Μπογέ, Πόνσε, και Άλεφ. Αν πριν μια εβδομάδα, όταν η ΑΕΚ βρισκόταν στο Κίελτσε, έλεγε κανείς στους φίλους της ομάδας ότι σύντομα θα έκλεινε, όχι έναν, αλλά τρεις παίκτες, τότε σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό.

Ενδεχομένως τέτοια πυκνότητα στις νέες προσθήκες μέσα σε ένα καλοκαίρι, να μην έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία όχι μόνο της «Ενωσης», αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Να κλείσουν δηλαδή σχεδόν ταυτόχρονα τρεις παίκτες και να αφιχθούν στην Αθήνα μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες.

Αν μη τι άλλο και παρά την αρχική καθυστέρηση, όλο αυτό είναι μια τεράστια νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι επέδειξαν υπομονή στην υπόθεση Πόνσε , αποφασιστικότητα σε εκείνη του Μπογέ και ταχύτητα στον δανεισμό του Αλεφ. Ούτε… biennale να διοργάνωνε η ΑΕΚ, με τόσες μεταγραφικές «εκδηλώσεις». Ενα πραγματικό φεστιβάλ που θα κορυφωθεί το επόμενο τριήμερο (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή), αρχής γενομένης από σήμερα.

Κι όμως, οι κινήσεις έγιναν, με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί να είναι τέτοιο (κοντά στις είκοσι μέρες), ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μπορεί να δουλέψει με όλο τα κομμάτια του ρόστερ από το ερχόμενο Σάββατο κιόλας. Στην ουσία δηλαδή, πρόκειται για δυο γεμάτες εβδομάδες, όπου ο Εβρίτης τεχνικός θα επιχειρήσει να μεταδώσει όλες τις πληροφορίες που εκείνος θέλει στους παίκτες του για να τους ετοιμάσει ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης στις 7 ή 8 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ που φέρνει… Καραμπάγκ

Εν τω μεταξύ θα έχει μάθει τον αντίπαλό της η «Ενωση», από την κλήρωση της 23ης Ιουνίου. Ενας από τους υποψήφιους συλλόγους διαγράφηκε ήδη από τη «κιτρινόμαυρη» λίστα και δεν είναι άλλος από τον ΑΠΟΕΛ, που υπέστη αποκλεισμό σοκ από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας Σούντουβα.

Τη θέση του θα πάρει, εφόσον κάνει το χρέος της στον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στην δευτεραθλήτρια Αλβανιας, η γνωστή στις ελληνικές ομάδες Καραμπάγκ.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.