Header Ads


Unlabelled Διπλό «μεταγραφικό χτύπημα» από την Ένωση!

Διπλό «μεταγραφικό χτύπημα» από την Ένωση!


Έτοιμη για διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» είναι η ΑΕΚ, που κλείνει άμεσα δύο από τα κενά που υπάρχουν στην θέση του επιθετικού και του κεντρικού μέσου. 
Συγκεκριμένα, η Ένωση είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, μια περίπτωση που δουλεύεται αρκετές ημέρες και αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του μάλιστα, τον βοηθούν να παίζει τόσο κορυφή της επίθεσης, όσο και στα πλάγια ως εξτρέμ με μεγάλη άνεση...

Μάλιστα, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον προτιμήσει για τα άκρα της επίθεσης, τότε ο επόμενος που θα έρθει για την γραμμή κρούσης θα είναι ο παρτενέρ του Λιβάγια…

Όσον αφορά την περίπτωση του κεντρικού χαφ, πρώτο φαβορί για να κλείσει είναι ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπράγκα Άλεφ, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες.

Ο Βραζιλιάνος αρέσει πολύ αλλά εννοείται πως στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα και έχουν γίνει διερευνητικές επαφές ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Αν όλα πάνε καλά, η ΑΕΚ θα έχει άμεσα στην Αθήνα, από τις πρώτες προπονήσεις μετά την επιστροφή της από την Πολωνία, τόσο τον σέντερ φορ όσο και τον παίκτη του άξονα που έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.