Header Ads


«Προ των πυλών της ΑΕΚ οι Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ!»

«Προ των πυλών της ΑΕΚ οι Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ!»


Ετοιμάζει βαλίτσες ο Άλεφ, ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Ρόμα για τον Πόνσε και ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων με την Τορίνο για τον Μπογέ.
Σε οργασμό επαφών βρίσκονται από το πρωί σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των Άλεφ, Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ, οι οποίες έχουν πάρει για τα καλά τον δρόμο τους. Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο χαφ, τα πάντα έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα τις επόμενες ώρες, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει για 1+3 χρόνια με την Ένωση, η οποία θα καταβάλει ενοίκιο 150.000 ευρώ στην Μπράγκα, με τη ρήτρα αγοράς να είναι στο 1.850.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Έκι Πόνσε, η συμφωνία υπήρχε και είχε γίνει μια σημαντική προεργασία. Έτσι, στη διάρκεια της ημέρας ήταν πιο εύκολο να προχωρήσουν και να τελειώσουν όλα τα... γραφειοκρατικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πλέον και στη δική του περίπτωση έχει γίνει η ανταλλαγή όλων των απαραίτητων εγγράφων με τη Ρόμα, έχουν φιξαριστεί όλα και το μόνο που απομένει είναι να ταξιδέψει ο Αργεντινός επιθετικός στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι ο Πόνσε θα έρθει ως δανεικός στην ΑΕΚ, με την οψιόν για την αγορά του να είναι στα 6 εκατ. ευρώ με 30% ποσοστό μεταπώλησης ή στα 7 εκατ. ευρώ με ποσοστό 15%, ενώ η Ένωση θα καλύψει τις 650.000 ευρώ από το 1,2 εκατ. που είναι το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους.

Νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων και για τη μεταγραφή του Λούκας Μπογέ. Μάλιστα, οι δύο ομάδες διαμορφώνουν πλέον το τελικό κείμενο της συμφωνίας, η οποία είναι αρκετά πολύπλοκη και γι' αυτό απαιτείται λίγο περισσότερος χρόνος. Η ρήτρα και στη δική του περίπτωση έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο προβλέπεται άλλο ποσοστό μεταπώλησης αν η ΑΕΚ την ενεργοποιήσει και τον πουλήσει απευθείας το επόμενο καλοκαίρι και άλλο αν αυτό συμβεί σε κάποιο από τα επόμενα καλοκαίρια, με το ποσοστό να μειώνεται σταδιακά.

Συνεχή ενημέρωση για την πορεία των επαφών και για τις τρεις υποθέσεις έχει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς τόσο το βράδυ της Κυριακής όσο και σήμερα. Σε αυτές τις επαφές επιβεβαιώθηκε αυτό που διαβάσατε νωρίτερα σήμερα, ότι με αυτές τις τρεις προσθήκες διαμορφώνεται το ρόστερ της ΑΕΚ για τα προκριματικά και όποια άλλη προσθήκη θα μπορούσε να προκύψει στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.