Header Ads


Unlabelled Άλεφ, ο εκλεκτός της ΑΕΚ - Ένας «Σελεσάο» για την Ένωση!

Άλεφ, ο εκλεκτός της ΑΕΚ - Ένας «Σελεσάο» για την Ένωση!


Ξανά  στο προσκήνιο ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της Μπράγκα που είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας!

Τον παίκτη που από την αρχή είχε πολύ ψηλά στη λίστα της για την θέση του κεντρικού χαφ, ακόμη κι αν έμενε κανονικα ο Κονέ, συνεχίζει να κυνηγάει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ΩΡΑ των Σπορ η Ενωση μετά από μακροχρόνιο φλερτ είναι δυνατά μέσα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αλεφ.
Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός ύψους 1.86, άλλοτε συμπαίκτης με τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι Γκάμπριελ Ζέσους στις μικρές Εθνικές της Βραζιλίας, συνεχίζει την προετοιμασία με την Μπράγκα όμως φαίνεται πως ο δρόμος για να ερθει στην ΑΕΚ και να “κουμπώσει” στο κέντρο της είναι ανοικτός.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον αποκτήσει θα λύσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα στο κέντρο αφού ο Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει και μαζί με τον Σιμόες αλλά και στην θέση του αν χρειαστεί. Αυτό ακριβώς που ζήτησε ο Ουζουνίδης για την συγκεκριμένη θέση.

Το πιθανότερο είναι ότι αν ο Αλεφ ερθει θα έρθει ως δανεικός με οψιόν αγορας όμως δεν αποκλείεται να αγοραστεί άμεσα αφού ο Λυμπερόπουλος και το επιτελείο του τον παρακολουθούσαν σχεδόν όλη τη σεζόν και στην ΑΕΚ τον θεωρούν σίγουρη περίπτωση.

Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν σε γραφείο μάνατζερ όμως και εκεί η ΑΕΚ έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές εδώ και καιρό και δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν και το γραφείο αναμένεται να κρατήσει κάποιο ποσοστό. Ολα λοιπόν κρίνονται από το αν η Μπράγκα θα ενδώσει στην πίεση της ΑΕΚ και δώσει τον παίκτη.

Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ να τον πάρει πριν αρχίσει η προετοιμασία όμως ο προπονητής της Μπράγκα ήθελε οπωσδήποτε να τον δει και παράλληλα να δει τι παίκτες θα είχε για αυτές τις θέσεις. Τώρα οι πληροφορίες λένε πως είναι καλυμένος μεσοαμυντικά και ο δρόμος για την πώληση του Αλεφ στην ΑΕΚ δείχνει πιο ανοικτός. Το ευχάριστο είναι πως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο παίκτης θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο αφού από τις 2 Ιουλίου κάνει κανονική προετοιμασία με την Μπράγκα.

Ο Άλεφ γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1995, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ (μπορεί να παίξει και ως στόπερ). Είναι γεννημένος στην Νόβα της Οδέσσας στην Βραζιλίας, γιος πολύτεκνης οικογένειας αφού έχει τρια αδέρφια (Αλεξάντερ, Ράφαελ, Άλισον) και μια αδερφή (Αλίν) ενώ είναι παντρεμένος από τα 21 του με την κοπέλα που είχε από μικρός στην Βραζιλιά. Ο Άλεφ όπως και οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι είναι πολύ θρήσκος και συνεχώς αναφέρεται στα θαύματα του θεού. 

Tην προηγούμενη σεζόν είχε 31 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, με ένα γκολ και μια ασίστ, κάνοντας συνολικά ένα πολύ καλό πρωτάθλημα αλλά και Europa League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Πόντε Πρέτα, στην Ευρώπη τον έφερε η Μαρσέιγ  και από εκεί τον απέκτησε η Μπράγκα. Ηταν στην αποστολη της Εθνικής Βραζιλιας στο Μουντιάλ U20 στη Νέα Ζηλανδία και μάλιστα είχε 5 συμμετοχές με την ομάδα του που έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. 

Παράλληλα η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά και σε παίκτη υψηλού επιπέδου για την επίθεση.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.