Header Ads


Unlabelled «Κλεισμένο» «μπαμ» για τα χαφ - Τελειώνει και του «φορ»!

«Κλεισμένο» «μπαμ» για τα χαφ - Τελειώνει και του «φορ»!


Φουλ οι μηχανές στην Ένωση. Τελειώνει οριστικά το σήριαλ. Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στα μεταγραφικά της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες και υπάρχει η αίσθηση στο ρεπορτάζ πως σύντομα μπορεί να προκύψει μεταγραφή.
Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Ένωσης ψάχνουν αγωνιωδώς για παίκτες στην ξένη αγορά, με τον Χριστόφορο Κόλα να βρίσκεται στην Πολωνία και τον Νίκο Λυμπερόπουλο να ξεψαχνίζει τη λίστα του, προκειμένου να σταμπάρει τους κατάλληλους στόχους.

Πάντως, όσον αφορά τουλάχιστον την περίπτωση του χαφ, ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει στο κάδρο για τους «κιτρινόμαυρους». Στην ΑΕΚ θεωρούν τον Φινλανδό «εύκολη» επιλογή, κυρίως από οικονομική άποψη (αν και το συμβόλαιο που ζητάει ο παίκτης είναι πολύ πάνω από τα στάνταρ της Ένωσης), ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν κάνει επίσημη κρούση.

Όπως σας γράφαμε και χθες, αυτό θα γίνει αν αποφασιστεί πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να προκριθεί ως λύση που μπορεί να καλύψει παραπάνω από δύο θέσεις και ρόλους μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση ο Ρόμπιν Λουντ θα είναι η πιο «προχωρημένη» περίπτωση, καθώς στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορούν να τη βγάλουν εις πέρας χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις.

Κληρώνει για Πόνσε

Στο μεταξύ, ενδεχομένως εντός της ημέρας να ξεκαθαρίσει οριστικά το σήριαλ με τον Εζεκιέλ Πόνσε. Σήμερα λήγει, άλλωστε, τυπικά η διορία της ΑΕΚ προς τον παίκτη για να πάρει την απάντησή του, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση της Ρόμα, όπου θα φανεί αν υπολογίζει τον Αργεντινό επιθετικό.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι πιθανότητες δεν είναι, πλέον, με την Ένωση, καθώς το πιο πιθανό είναι η ιταλική ομάδα να «υπερασπιστεί» τον παίκτη της και ένα δικό της περιουσιακό στοιχείο, παρά να τον «θυσιάσει» επιβάλλοντας να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που δεν τον… τρελαίνει.

Έκαναν πίσω για Σάντρο Ραμίρεθ

Σε ό,τι αφορά το όνομα του Σάντρο Ραμίρεθ που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο, όντως στην ΑΕΚ ρώτησαν για την περίπτωση του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα, ωστόσο όταν έμαθαν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης υποχώρησαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στην Ένωση έκριναν πολύ ακριβή επιλογή τον 23χρονο άσο και γι’ αυτό την έβαλαν στο συρτάρι, χωρίς, πάντως, να τη διαγράψουν τελείως.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.