Header Ads


"Μπογέ ο εξτρέμ, Πόνσε ο φορ"

"Μπογέ ο εξτρέμ, Πόνσε ο φορ"


Προχωρημένες επαφές με τη Ρόμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εντός της ημέρας καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει και τον Πόνσε.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε πολύ χρόνο στον Αργεντινό περιμένοντας να αποδεχθεί την προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ. Έτσι, όταν η Ρόμα επέστρεψε με νέα ενημέρωση η οποία ανέσυρε μια ναυαγισμένη ιστορία από το μεταγραφικό βυθό, ο προπονητής της Ένωσης δεν έχασε την ευκαιρία!

Οι "κιτρινόμαυροι" λοιπόν, θα προχωρήσουν και την υπόθεση του Πόνσε, σκοπεύοντας να την τελειώσουν αν γίνεται, εντός της ημέρας.

Ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε στο αρμόδιο μεταγραφικό επιτελείο ότι "ο Μπογέ θα υπολογίζεται ως εξτρέμ, οπότε πρέπει να φέρουμε φορ και ο Πόνσε είναι αυτός που θέλω" και πλέον η απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ, παίρνει το δρόμο της.

Άλλωστε, όπως διαβάσατε χθες στο Sport24.gr για την ΑΕΚ θα ήταν μεγάλο λάθος το να κλείσει την πόρτα της Ρόμα, όταν η ίδια ζήτησε τον ποδοσφαιριστή και ο τεχνικός διευθυντής της Μόντσι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.