Header Ads


«Φόρτωσε» μετά την κλήρωση ο Τίγρης – Τι εντολές δίνει - Τελειώνει τρεις μεταγραφές!

«Φόρτωσε» μετά την κλήρωση ο Τίγρης – Τι εντολές δίνει - Τελειώνει τρεις μεταγραφές!


Ο δύσκολος αντίπαλος, ανεβάζει τις απαιτήσεις και το μπάτζετ.
Δεν ήταν ευχάριστα τα μαντάτα για την ΑΕΚ από την κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο στο Champions League, καθώς την έφερε αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ-Ρόζενμποργκ.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας στο 1ο προκριματικό πέρασαν εύκολα την Άλασκερτ ενώ η Ρόζενμποργκ πήρε πρόκριση-θρίλερ επί της Βαλούρ. Το πρώτο ματς θα γίνει εκτός (7 ή 8 Αυγούστου) και ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ στις 14 Αυγούστου. Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα έχει γίνει γνωστό ποια ημέρα θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι.

Επίσης, το αποτέλεσμα της κλήρωσης μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη - σε περίπτωση που παίξει με τη Σέλτικ και την αποκλείσει- να πάρει τη θέση της στους «ισχυρούς» για την κλήρωση των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα της κλήρωσης αναμένεται να επηρεάσει ως έναν βαθμό και τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Το sportdog.gr σας ενημέρωσε για τον σχετικό προβληματισμό που υπάρχει και στα υψηλά κλιμάκια για τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται, με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, να διορθωθούν άμεσα!

Αυτή τη στιγμή και ειδικά με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι, το πρόβλημα στα στόπερ είναι εμφανέστατο και για αυτό στην ΑΕΚ αναμένεται να βγουν στην αγορά ώστε να ψάξουν και για πέμπτο κεντρικό αμυντικό. Πιθανότατα αυτό δεν θα γίνει άμεσα, ωστόσο θα ψάξουν τη λίστα που έχουν στη διάθεσή τους και φυσικά θα ρωτήσουν τους μάνατζερ που συνεργάζονται, ώστε να βρουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που ζητάνε και στα χρήματα που θέλουν.

Προφανώς, θα είναι δύσκολο να προλάβουν να τον «εντάξουν» στην ομάδα για τα ματς των Προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο μετά τη σημερινή κλήρωση, η ανάγκη για μεταγραφή κρίνεται πλέον επιτακτική. Στην Ένωση πάντως δεν πρόκειται να βιαστούν, καθώς και λόγω του δύσκολου αντιπάλου, γνωρίζουν πλέον πως εάν είναι να φέρουν κάποιον ποδοσφαιριστή για να τους βοηθήσει, θα πρέπει να είναι από το… πάνω ράφι.

Είτε πάντως για τα δύο πρώτα ματς της Ευρώπης είτε γενικά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ θα πάρει άλλους τρεις παίκτες, όπως έχει ζητήσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν και θα φέρουν έναν στόπερ, ένα δημιουργικό χαφ… στυλ Κονέ και έναν εξτρέμ!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.