Header Ads


Προχωράει για Γιορκ η ΑΕΚ

Προχωράει για Γιορκ η ΑΕΚ


Ο Μάλκολμ Γκρίφιν είναι ο παίκτης που θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει στην κορυφή της λίστας της τον Γκέιμπ Γιορκ για τη θέση «2».
Μια από τις πιο σημαντικές –και ταυτόχρονα κομβικές- κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Η Ένωση έκανε δικό της τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος θα κληθεί να μπει στα… παπούτσια του Μάικ Γκριν και να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού των Κυπελλούχων Ελλάδος και κατόχων του Champions League.

Με δεδομένο λοιπόν, πως η πιο σημαντική κίνηση ολοκληρώθηκε, στην ΑΕΚ στρέφουν το βλέμμα τους στις επόμενες κινήσεις, με τη θέση «2» να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Και ο παίκτης που έχει προκριθεί, εδώ και μέρες, από τον Λούκα Μπάνκι είναι ο Γκέιμπ Γιορκ.

Η Ένωση έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αμερικανό γκαρντ, όπως σας είχε ενημερώσει το SDNA, με τις τελευταίες επαφές να είναι σε καλό σημείο. Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει μεν, όμως ταυτόχρονα υπάρχει και καλή διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, ο Λούκα Μπάνκι έχει τοποθετήσει τον Γιορκ στην κορυφή της λίστας του, καθώς διακρίνει στον πρώην άσο της Μπαϊρόιτ τα στοιχεία που θέλει για τον… εκτελεστή της νέας σεζόν, ώστε να πλαισιώσει στην περιφέρεια τον Γκρίφιν. Και για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσουν την υπόθεση, με σκοπό να ικανοποιήσουν ένα ακόμα μεταγραφικό «θέλω» του Ιταλού κόουτς.

*sdna.gr


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.