Header Ads


Unlabelled Όλα τούμπα από «Τίγρη»! - Βγαίνει μπροστά, κλείνουν οι μεταγραφές!

Όλα τούμπα από «Τίγρη»! - Βγαίνει μπροστά, κλείνουν οι μεταγραφές!


Κλείνει στόματα ο ισχυρός ηγέτης της Ένωσης, πότε «χτυπάει», έρχονται άμεσα μεταγραφές! - Οι φωνές έγιναν κραυγές κι ο Μελισσανίδης «τρελάθηκε»!
Μεγάλος αναβρασμός λέγεται ότι επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της ΑΕΚ και όλα πηγάζουν από το γεγονός ότι ο σχεδιασμός έχει πάει περίπατο, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μείνει «γυμνή», παρόλο που υπάρχουν μεγάλα κενά σε σημαντικές θέσεις, όπου αποχώρησαν κορυφαίοι παίκτες από την περσινή σεζόν (Σέρχιο Αραούχο, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Τα μεταγραφικά «ναυάγια» (βλέπε Εζεκιέλ Πόνσε) και οι καθυστερήσεις στις μεταγραφές έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό εντός κι εκτός του συλλόγου, κάτι που το sportdog.gr είχε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό με συνεχή ρεπορτάζ. Πλέον, γράφεται ξεκάθαρα στο ρεπορτάζ ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει ότι οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκονται στα… μαχαίρια, αν και από την επίσημη ΑΕΚ διέψευσαν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από την άλλη, δεν πάει πολύ καιρός που σας γράφαμε ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι ευχαριστημένος από τις προτάσεις του «Λύμπε» και πως έχει απορρίψει σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει ρίξει στο τραπέζι ο τεχνικός διευθυντής για την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι οριακή και δεν αποκλείεται άμεσα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Εξάλλου, όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr, ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, είναι αυτός που χρεώνεται τους κακούς χειρισμούς στον σχεδιασμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Σε αυτή τη φάση, άλλωστε, υπάρχει πλήρης αδράνεια στα μεταγραφικά μέτωπα και δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε ότι στην παρούσα στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει προχωρημένους στόχους στο προσκήνιο. Μόνο τυχαίο δεν είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» που έχει «θάψει» τις μεταγραφές και δεν τονίζεται κανένα όνομα σε περίοπτη θέση.

Μάλιστα, όπως λέγεται, μέχρι και την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία δεν αναμένεται κάποια κίνηση για μεταγραφή, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος προφανώς θέλει να μοντάρει την ομάδα του πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Από την άλλη βεβαίως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια ξαφνική μεταγραφική κίνηση ώστε να... κλείσει στόματα και να «οπλίσει» καλύτερα την επένδυση που ακούει στο όνομα Μαρίνος Ουζουνίδης.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.